Honnan tudom ha tiltottak?
Sziasztok!
Ha van egy személy aki eddig a kontaktom volt viberen és letiltott akkor minden eltűnik? Profilkép stb ?
Korábban tiltott már akkor csak nem láttam mikor elérhető. A képét láttam. Időközben én töröltem a számát mindenhonnan de bevallom nézegettem mikor elérhető, úgy, hogy beirtam a számát a viberre.
Mostanra ha beírom semmi sem jelenik meg. Sem kép sem semmi.
Ezek szerint ő is tiltott időközben ?
Szerintem meg törölte a vibert, mert olyankor tűnik el a fotója , de ettől még a címlistában úgy mutatja mintha lenne, mert nincs a neve mellett, hogy "meghívás" .
Korábban se biztos, hogy tiltott, mert tudtommal annak nincs semmi jele a másik oldalon, írhatsz neki, de nincs olyan üzenet, mint a messengernél, hogy erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni. Simán elmegy amit írsz, csak a másik oldalon nem jelenik meg. De az is lehet, hogy mellette kikapcsolta a láthatóságot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!