Hogy tudnék írni neki? Facebook nem tiltottam az ismerösöm,de nem tudok irni neki
Figyelt kérdés
Pár éve vmit beállitottam egy ismerösömnél. Nem töröltem vagy tiltottam le csak eltüntettem azt h tudjon vagy én tudjak irni neki.
Most a neve alatt a profilján csak az van h ismerösök az üzenetjelző ikon nincs ott
2021. dec. 16. 09:24
2/6 A kérdező kommentje:
Nem,én voltam az biztos... csak nem emlékszem h mit nyomtam el
2021. dec. 16. 09:45
3/6 anonim válasza:
Ha nincs a letiltottak között, akkor ő tiltott le.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyon tiltva látom a posztjait hirfolyamba megjelenik
Csak írni nem tudok mert vmit elállítottam és nem emlékszem mit
2021. dec. 16. 09:48
5/6 anonim válasza:
Messengerben sem tiltottad le az üzenetküldést?
Mert ha messengerben letiltod, attól még ugyan úgy látod azt, amit megoszt, ismerősök maradtok, csak írni nem tud vagy tudsz neki.
Ha messengeren tiltottad, akkor ott tudod feloldani is.
6/6 anonim válasza:
Be kell írni messengeren a keresőbe a nevét, rányomni és akkor fel tudod oldani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!