Ez a rendelés becsapás?
Rendeltem előbb egy "hivatalos" oldalról egy DC cipőt, de egyre több jel utal arra hogy valszeg be lettem csapva. [link] ez a weboldal, teljesen jónak tűnik keresőbe is ezt dobja be elsőnek ha a márkára keresek rá. Ahogy megadtam a kártyaadatokat, sms-ben küldött egy jelszót, majd a pin kód és ennyi is volt a fizetés. Sem egy emailt nem kaptam, USD-ben kérte a pénzt, és a kiszállítás módját sem tudtam kiválasztani.
ha valaki esetleg meg tudná állapítani hogy az oldal scam-e, nagyon megköszönném!
"megadtam a kártyaadatokat, sms-ben küldött egy jelszót, majd a pin kód és ennyi is volt a fizetés"
Lenyúlták a bankkártyád adatait.
Azonnal tiltsd a kártyát, mert az összes pénzed viszik ami azon volt!
Bankodanak jelezd, de ne várj túl sok jót tőlük. Nem fognak a te figyelmetlenséged miatt ők pórul járni.
Figyeljetek már gyagyások.
Elvileg végbe ment a tranzakció, a pénzét leemelték, ami azt jelenti hogy egy valódi működő banki API-nak adta meg a bankkártya adatait. Akkor meg mit veritek a nyálatokat hogy ellopták a bankkártya adatait?
"Akkor meg mit veritek a nyálatokat hogy ellopták a bankkártya adatait?"
A kettő nem zárja ki egymást.
Aki tátott szájjal szaladgál a faszerdőben ...
"megadtam a kártyaadatokat"
Miket kért pontosan?
"sms-ben küldött egy jelszót"
Milyen számról, milyen jelszót?
"majd a pin kód"
Minek a PIN kódja kellett nekik??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!