A tempomat szándékosan van kiiktatva az EU-ban kapható
rollerekből?
Figyelt kérdés
2 hete vettem egy Ninebot Max G30IIE-t, és számomra óriási csalódás volt, amikor rájöttem, hogy a tempomat (aminek alapból benne kellene lennie), egyszerűen működésképtelen, és még menü opció sincs rá az alkalmazásban. Az EU-ban kapható összes rollerből ki van iktatva a tempomat, vagy csak ebben az egy modellben? (Szemezek a Navee-val is, de állítólag ott is le van tiltva).
Én G2 MAX-ot vettem,tudtam hogy nincs benne,kicsit hiányoltam vásárlás előtt.
Aztán rájöttem,hogy igazából nem is hiányzik.
jan. 27. 14:59
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem egy idő után elfárad az ujjam :) bár rájöttem, hogy ha nem a hüvelykujjammal nyomom le a gázkart, hanem a markolatát, "gyűrűjét" fogom, azzal szinte ugyanazt érem el. De a tempomatot elvileg vissza lehet hozni valahogy? Nekem őszintén szólva nagyon hiányzik
jan. 27. 15:11
3/8 A kérdező kommentje:
Ezen mondjuk most meglepődtem hogy a Max G2-n sincs. Elvileg abban is kell, hogy legyen, maximum le van tiltva. Sok hülye EU-s direktíva van aminek nem sok értelme van...
jan. 27. 15:12
4/8 anonim válasza:
Típusfüggő, de szakszervíz, pénzért mindent...
jan. 27. 15:21
5/8 Szervizmérnök úr válasza:
Lehetnek bizonyos kockázatai, főleg rutintalanabb emberek esetében, ezért inkább letiltatják az EU-ban forgalmazott rollereknél.
Ezt a használat közben veszed észre, hogy néha tényleg zavaró tud lenni, amikor bekapcsol, pedig még nem lett volna fontos. Hosszabb, nyugodt útvonalon jól jön. Aki változékonyabb városi forgalomban közlekedik, simán megvan nélküle.
Hogy melyik törhető fel, annak utána kell nézni, nem feltétlenül ilyen egyszerű.
full nagy probléma ,javaslom klaszikus rolert aminél te vagy a tempomat .
amugy valoszinüleg azėrt iktatjåk ki hogy ne üsdel az e rollerel a gyalogost mert te gyorsan akkarsz menni a jårdán.
jan. 28. 06:54
8/8 A kérdező kommentje:
A tempomatot egy fékkar lenyomásával, vagy a gázkar újbóli megpöccentésével azonnal ki lehetett kapcsolni, amitől a roller egyből lassulni kezdett. Ha egy rolleres elüt egy gyalogost, az nem a tempomat miatt lesz, hanem azért, mert tud óvatosan közlekedni, nem tiszteli az úton közlekedőket és nincs benne felelősség érzet. Én inkább a lassabb, óvatosabb vezetők közé tartozom aki mindenre és mindenkire figyel haladás közben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!