Szabad egy gamer laptopon így játszani egy játékkal?
Nem szeretem letölteni a játékokat a gépre, ezért mindig egy külső vincseszterre töltöm le őket, és azt rádugom a laptopra, majd onnan nyitom meg és jászok vele.
Ez nem káros a gépnek? Mármint hogy játék közben végig egy idegen eszköz is rajt van.
Vagy ez mindegy neki?
Köszönöm!
Nem káros.
De tök felesleges... sokkal lassabb külső merevlemezről.
😃 Szegény mérnökök azon dolgoznak, hogy kiiktassák a szűk kereszt metszeteket. Erre csinálsz egy újat! Miért jó ez?
Ha a vírusoktól félsz felesleges USB-n keresztül is simán felmegy a gépedre. Ha félted a géped azt az egy két játékot vedd meg legális forrásból, vagy fizess elő game passra vagy valamire.
4-es mérnökeihez:
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein
Nagyon nagy a tárhely igénye ennek a játéknak, szóval ezért szeretem inkább külön letölteni:)
Köszönöm a többi választ is.
Szabad, de egy ilyen hdd tetülassú. A játékbetöltések ezer évbe telnek róla. Cserébe kényelmetlen/útban van a csatlakozás, ha véletlen kilazul/lecsatlakozik, akkor bszhatod...
Szóval vegyél egy 2TB SSD-t és szereld be, ha annyira kell a tárhely. 30 ezer körül már kaphatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!