Van egy eredeti soha ki nem bontott Windows 7 Home Premium (64 bit) dvd-ém mennyiért tudnám azt eladni?
Figyelt kérdés
A piros matricák is még rajta vannak a figyelmeztetők és a nagy téglalap(vagy valami olyasmi) alakú piros is2023. szept. 12. 21:56
11/14 anonim válasza:
Egy gyűjtő lehet ad érte párszáz forintot.
12/14 anonim válasza:
Egy ezresért hirdetgetheted, hátha valakinek ez az álma. Ha tényleg bontatlan, akkor el tudom képzelni, hogy érdekes lehet valakinek. Az a baj vele, hogy még nem akkora retro, meg kínálat is van belőle rendesen.
13/14 anonim válasza:
Azert a regisegekbol sem lesz mindegyik annyira keresett... mint mondtam, az emberek tulbecsulik a sz@rjaikat. :) Ha egy elso kiadasu windows lenne vagy hasonlo, akkor igen, igy viszont a prototipus varazsa sincs meg. Esetleg nyugger korodban adhatnad el jo penzert...
14/14 Farkas999 válasza:
Lehet ennek haszna.
Én a CD-ket, DVD-ket zsinórokra felfüggesztve madárriasztónak használom a gyümölcsösben, kiváló hatásfokkal. Ahogy lémozgás meglengeti és a napfényt visszaverik, elriasztja a seregélyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!