Van egy eredeti soha ki nem bontott Windows 7 Home Premium (64 bit) dvd-ém mennyiért tudnám azt eladni?
Semennyiért, a postaköltséget se éri meg. Elavult oprendszer, támogatása sincs már. Ha mégis ilyen kell valakinek, letölt egy telepítőkészletet és a Vaterán vesz hozzá egy ezresért egy kulcsot, ha nem akarja törni.
Szóval szerintem nem kapsz érte pénzt. Ha most azt mondanád hogy ajándékba adod, csak a postát fizessem ki, akkor se kéne.
Sajnos az emberek tulertekelik a sz#rjaikat. Egyszer gondoltam veszek egy kijelzos vezetekes telot, par szaz ft-ert a vaterarol. Egy hulye allat 5 ezerert arulta, persze egy vevoje se volt... en meg mindig beirtam licitbe h 300 ft :)
Tobb het utan beadta a derekat es levitte ezerre... na de nekem akkor se kellett, azert egy vezetekes telo ki a frasznak kell manapsag? :DDD
Őrizd meg bontatlanul! Pár év múlva ritkaságnak fog számítani, és a gyűjtők akár tízezreket is hajlandók fizetni érte!
Itt már nem a fizikai érték számít, hanem az eszmei.
dvd-ém
dévédé-ém
Dévédém
Dévédé-m
DVD-m
"Pár év múlva ritkaságnak fog számítani, és a gyűjtők akár tízezreket is hajlandók fizetni érte!"
A kutyaszar 100 év múlva sem fog többet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!