Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mitől függ egy tablet üzemideje?

Verus.emma kérdése:

Mitől függ egy tablet üzemideje?

Figyelt kérdés
Nézegetem a Samsung tableteket, és azt látom, hogy az S8-asok közül minél nagyobb az akksija, annál kevesebb üzemidőt ígér a gyártó és a tesztek minden szempontból (netezés, filmnézés). Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire reális? Valóban többet bírna a sima S8, mint az S8+? Egyetemen jegyzetelésre használnám+laptop helyett beadandóírásra, ppt-készítésre (stb.).

2023. szept. 12. 00:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyorsabb, erősebb rendszer etetéséhez kell az energia.
2023. szept. 12. 03:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kijelző felbontás, fényerő viszi el a legtöbet, ha ebben van különbség. Nyilván beállítással, akkukímélővel ezek megoldhatók.
2023. szept. 12. 06:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kijelző mérete is sokat számít. Minél nagyobb, annál többet fogyaszt.
2023. szept. 12. 07:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Felhasználo szokásátol függ de egy napot mindegyiknek bírnia kell normális fényerön .
2023. szept. 12. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyém régebbi, az kétségtelen (Galaxy Tab S 10.5), de az ugyan nem bírt sose egy napot. Ha elmentem Pécsre vonattal, és végig használtam, akkor az út végéhez közeledve elő kellett venni a powerbankot. És a gyári töltőjével 5 óra volt a töltési idő.
2023. szept. 12. 08:42
 6/8 anonim ***** válasza:
az ėn 6+ éves samsung tab A tabletem birja egy napig
2023. szept. 12. 11:37
 7/8 Szirty ***** válasza:

"Mitől függ egy tablet üzemideje?"

Az akkumulátor kapacitásától ÉS a készülék fogyasztásától.

2023. szept. 12. 12:10
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem Lenovo Yoga Tab van, 10 colos, az bírja nagyon sokáig. Filmet, TV-t nézünk rajta, internetezek vele, igaz ez kb. napi 1 óra használat kb., vagy másfél óra, így 1 hetet kibír.
2023. szept. 12. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!