Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Euro scart kábel problémám...

Euro scart kábel problémám van. A TV készülék scart bemenetén 21 kis lyuk van, a beltéri egységén 20. Mit lehet tenni ilyenkor? Bővebb magyarázat lent.

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem albérletbe, és be volt kötve UPC TV csomag, valamint itt lett hagyva egy ősrégi TV, nekem még nincs saját készülékem. A televízión nincs HDMI bemenet, csak scart, de azon 21, a beltéri egységen 20 kis lyuk van. Ilyenkor mi a teendő? Vagy minden euro scart kábel így néz ki? Esetleg van valami átalakító? A technika ezen részéhez semmit nem értek, szóval elfogadom a segítséget.

2023. szept. 3. 13:46
1 2
 11/16 Szirty ***** válasza:

"a gyakori kérdések viszont pont erre van kitalálva, hogy a laikus emberek is választ kapjanak a kérdéseikre"

Igen. A megfelelő válaszhoz azonban olyan kérdés kell, ami tartalmazza azokat az információkat amik a válaszhoz elengedhetetlenek.

Laikusként elképzelhető hogy nem tudja a kérdező hogy mik is ezek az információk. Ilyenkor szokott jönni válasz helyett kérdés amire illene válaszolni a megfelelő válasz érdekében.

2023. szept. 3. 14:34
 12/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:

9.

Teljesen mindegy, itt normális szakmai válaszokat is leminősítenek, csak igyekeztem előre kompenzálni.

Egyébként nekem többet ér az őszinte véleményem, mint kisgyerekek osztályzatai.

2023. szept. 3. 15:04
 13/16 anonim ***** válasza:

„A technika ezen részéhez semmit nem értek, szóval elfogadom a segítséget.”

Ha semmit nem értesz hozzá, akkor minek alapján minősíted mások válaszait? Na, nyomd a piros x-t erre is.

2023. szept. 3. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudjátok hogy nem csak a kérdező tudja értékelni a válaszokat? Honnan tudjátok hogy ő értékelte le őket?
2023. szept. 3. 21:14
 15/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Egyrészt utalt rá szóban, de nem olyan lényeges, kár a szóért.

Egyik dolog, hogy az én megjegyzésem nem volt akkora súlyú, amit nagyon mellre kéne szívni, de már megszoktam, hogy ilyen fórumokon addig "jófiú" az ember, amíg segít. De elég szólni csak egy helyesírási hiba miatt, onnan kezdve én vagyok a legutolsó tróger.

Mint mondtam, ez nem számít.

Sokkal inkább el tudom fogadni, amikor beszóltam valakinek és leminősít, annak legalább van valami értelmezhető oka.

Nagyobb gond, amikor korrekt szakmai válaszokat minősítenek le, csak úgy rosszindulatból.

Szerintem sok profi ember ezért nem is látogat ilyen felületeket, csak akik még épp elviselik.

2006-ban indult a Gyakori Kérdések, utána én is idetévedtem keresővel, de hamar el menekültem, a színvonal miatt. Meg ezek a megalázó "minősítések".

Utána pár évenként visszatéved az ember, pár évre megint menekülni kell, kipihenni a fáradalmakat.

Magyarország legalja (is megtalálja), de lassan már nincs egy fórum, ahol a szabadidőt lehetne herdálni.

2023. szept. 3. 22:34
 16/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
"...el is menekültem" bosszantó hibák, nem írtam volna külön, csak kimaradt egy szó.
2023. szept. 3. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!