Érdemes ózongenerátort venni bolhák ellen?
Én nem tudom bolha ellen hatásos-e az ózon, de nem árt tudnod hogy az ózon mérgező (ráadásul rohadt büdös is). Nagy mennyiségben, hosszabb behatás esetén egészségkárosító.
Nincs jó hatással a növényekre sem.
És még a tűzveszélyt is fokozza.
Tehát ha ezt akarod használni akkor nem tartózkodhat senki azon a helyen.
Szóval legyél körültekintő...
Igen azt olvastam hosszú távon káros és hogy senki nem tartózkodhat abban a helységben,illetve utána alapos szellőztetést kell csinálni. Pár alkalommal szeretném használni amig kiírtja a bolhákat,ha valóban kiírtja. Ezért is kérdeztem hátha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatosan.
Köszönöm a válaszod!
Máshogy sikerült kiírtai őket.
De nagyon gondolkozom rajta beszerzek egyet fertőtlenítés céljából.
Amikor vásaroltam, utánanéztem elég alaposan - Igen hatásos bolha ellen is. Az ágyipoloska, bolha, atkák, legyek, szúnyogok mind aldozatául esnek- meg persze rágcsálók - bacik, gombák, penész etc.. Évente 2x használom a házban, pincében illetve 1-2 alkalommal az autókban.
Nem egy ipari gépet vettem ~ 45.000 Ft volt 3 éve, de bőven tudja amit kell. A tavaszi és őszi nagytakarítás "záróakkordja" nálam. Mikor minden ragyok akkor egy ózonos kör és minden extra... A szekrényeket kinyitom, ha van olyan kabát aminek cigaretta/ egy éttermezés után kaja szaga van de nem lehet mosni vállfán kiakasztom és teljesen szagtalan lesz minden. Az autóban én dohányzom alkalmanként, de nagytakarítás után egy ózonozás és megint "új szagú" a verda. Mindig a szag forrását kell megszüntetni, utána bevetni... Így tényleg hatásos és jó segítő. A pincénkben rendszeresen penészedett a fal, de egy szellőztető berendezés + az ózon kb egy év alatt kiírtotta. Lehetett meszelni- azóta szupi 😊😊😊👌
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!