Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Éjjeli fényes villanykapcsoló...

Éjjeli fényes villanykapcsoló bekötése?Úgy szeretném bekötni,hogy az éjjeli fény akkor világítson,ha fel van kapcsolva a lámpa.Adtak valami rajzot de érthetetlen.Tudok fotót,meg el tudom mesélni,

Figyelt kérdés
hogy a kapcsoló hátlapján:A1-be megy a fázis,és A1-ből egy ellenálláson keresztül,a mellette levő C-be (itt van a led) ebből megy egy vezeték a kapcsoló aljára,amibe megy a "0"

2023. aug. 25. 15:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem elég kihúzni az L -ből a glimm vezetéket,és rákötni egy behúzott "0"-ás vezetékre?
2023. aug. 25. 17:24
 12/19 Szirty ***** válasza:

"Ezt nem értem "

Miért nem?

A kapcsoló fázist szakít meg, a nullához semmi köze nincs, ezért a kapcsolóhoz nem húznak le egy nullavezetőt, mert minek.

(Legalábbis akkor ha nem valami speckó távirányítós, wifis, RGB-s kütyü)

2023. aug. 25. 17:31
 13/19 anonim ***** válasza:

"Nem elég kihúzni az L -ből a glimm vezetéket,és rákötni egy behúzott "0"-ás vezetékre?"

Szirty pont ezt írta... :D

2023. aug. 25. 18:59
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 A szétszerelést nem értettem,hogy minek?Mert kívül mennek a vezetékek... :D
2023. aug. 25. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:

"A szétszerelést nem értettem,hogy minek?Mert kívül mennek a vezetékek... :D"

Akkor kösd át és kész is.

2023. aug. 25. 19:22
 16/19 Szirty ***** válasza:

"Mert kívül mennek a vezetékek... "

Nem tudom milyen kapcsolód van és azon hol mennek vezetékek.

Általában belül van megoldva és nem kívül.

2023. aug. 25. 20:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Az nem elég visszajelzés, hogy ránézel, és látod, hogy fel/le van kapcsolva?
2023. aug. 25. 21:18
 18/19 A kérdező kommentje:

Ezt bizony kívül vezetékelték,ki is szedtem és átraktam egy másik kapcsolóra.Köszi a segítséget!

#17 Nem értem.

2023. aug. 26. 01:09
 19/19 Szirty ***** válasza:

"Az nem elég visszajelzés, hogy ránézel, és látod, hogy fel/le van kapcsolva?"

Általában elég, de ha világít amikor be van kapcsolva az igen hasznos, mert sokkal feltűnőbb.

Nem felejted bekapcsolva olyan gyakran és a vendégek is kisebb eséllyel nyitnak rád miközben ülsz a klotyón.

2023. aug. 26. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!