Két villanykapcsoló között/afölött picivel megfúrni a falat, (felrakni egy képet, tükröt) nem jó ötlet, ugye?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha nagyon hülyén magyaráztam el, csak nem tudok képet feltölteni..:/ Nem akarjuk véletlenül a vezetèket megfúrni, úgyhogy nem igazàn mérjük oda rakni, de mégis ott lenne a legjobb helyen.
Köszi, előre is!
2023. jún. 20. 15:58
1/22 Szirty válasza:
Hát kockázatos az egyszer biztos.
2/22 anonim válasza:
Lehet kapni "ragasztott keptartót" az ikeaban, ha nem akartok fúrni.
Nem igazán jó ötlet, lehet persze hogy nem jön mindkét kapcsolóhoz külön föntröl, lehet egymáshoz vannak átkötve.
Esetleg vagy műszerrel megpróbálni kimérni a vezetéket, vagy kiszedni a kapcsolót, és megnézni merre indul felfelé a cső/kábel.
3/22 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen a válaszokat!
2023. jún. 20. 16:59
5/22 A kérdező kommentje:
Csak hogy rakjam ide fel a képet?
2023. jún. 20. 17:54
6/22 Szirty válasza:
Ide a linket rakd. A képet meg felrakod előtte valahova.
Ezer lehetőség van erre.
8/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy jó-e..
2023. jún. 20. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!