Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri elektromos rollert venni ?

Megéri elektromos rollert venni ?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni elektromos rollert. Szerintetek megéri venni ? Mennyire hibásodnak meg ? Sok baj van velük ?

Egyébként ezt néztem ki:

[link]

Mi a véleményetek erről? Mi az ami hamar vagy könnyen tönkre megy ezekben ? Az aksi hány évig birja ameddig nem kell cserélni ?

2023. aug. 24. 12:52
1 2
 11/14 MolotovPunk ***** válasza:
75%
Én biztosan nem vennék semmilyen rollert sem, nálam kisebb utakra is vagy kerékpár, vagy esetleg motorkerékpár jöhet szóba. Az e-roller balesetveszélyes, nem közútra való, kicsi a kereke, teleszkóp sincs rajta. Arról már nem is beszélve, hogy azoknak az akksija meddig bírja? 2-3 évig max, aztán lehet kuka lesz, ha az akku nem cserélhető.
2023. szept. 1. 16:32
 12/14 anonim válasza:
47%
Heti 1 max 2x járok be munkába vele és mellette majdnem napi szinten használom kisebb távokra, így bérletet már másfél éve nem kellett vennem. Ez kb 150ezer megtakarítás. A töltése nem dobta meg a villanyt egyáltalán. 2x kellett gumit cserélnem az 20ezer. Így is 130ezer forintot takarítottam meg vele és még teljesen új állapotban van az akkuja. És a legjobb, hogy nem lell a tömegközlekedésen elviselni az embereket.
2023. okt. 5. 05:08
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

Mesélj még a megtakarításról, a szinte ingyenes töltésről, az olcsó gumikról, isszuk a szavaidat!

Aztán mondj történeteket az esős sáros időről, a sötét utcákról, a "felbuktam egy eldobott gyufásdobozon" sztoridról........ ;)

2023. okt. 5. 20:12
 14/14 anonim válasza:
Imádni való a magyar "rohadjon meg" mentalitásod :D Egy szóval se írtam, hogy ingyen tölteném csak nem olyan vészes mint azt előttem írta valaki. A sötét utcákat nem értem annyira, nálatok még a lámpát nem találták fel? Borulni még nem sikerült de 1x bejön és meghalok, ígérem visszajövök kísérteni a gyk-ra
2023. okt. 7. 04:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!