Samsungosok hogyan kell ezt?
Figyelt kérdés
Idáig iphonet hasznaltam, nemreg valtottam samsungra. Van ez a routines, es halottam hogy ebben be lehet allitani hogy: este kikapcsolja a gyorstoltest, de napkozben bekapcsolja. Ez nekem jo lenne mert vettem hozza szupergyors toltot ami igazabol napkozben jo, ra tudok tolteni ha szukseges. De este mikor egesz estere felrakom hogy masnap reggel mar fel legyen toltve akkor nem fontos a gyorstoltes. Probalkoztam mar beallitani de nem sikerult soha eddig meg. Ha valaki tudna segiteni screenekkel megkoszonnem.2023. aug. 23. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!