Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy oldhatnám ezt meg? (Csak...

Hogy oldhatnám ezt meg? (Csak Samsungosoknak)

Figyelt kérdés

Van egy samsung s6-om. Nagyon rossz rajta a 7.0 android (nougat). Tudom hogy odinnal visszatudnám rakni az 5.1-et (lollipop) de valaki eltudná lépésről lépésre magyarázni?

Egyetlen kikötésem van!!! Mindenféleképpen a "samsungosított" (touchwiz) androidot szeretném rárakni.

A trollok kíméljenek !

Ja és ugye ha a sammobile.com ról töltöm le ugye tuti nem lesz vírusos?

2019. júl. 3. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
59%
Hála istennek nem vagyok "Samsungos" bár jó pár ilyet is csináltam már. Így nem kell elmagyaráznom lépésről lépésre hogy kell. Sok oktató videó és leírás is van.
2019. júl. 3. 16:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Ki tudnád fejteni hogy miért rosszabb a nougat? Mert hogyha a válasz `há belassul, meg akadozik...`, azt meg lehet oldani egy hard resettel, nem az új android verzió hibája hanem max a frissítésé ami rosszul települt rá az előző rendszeredre.

Nekem eddig az a tapasztalatom hogy minden android update vagy javít az előzőn, vagy észre sem veszed a változást, a downgradeel annyit lehet elérni hogy olyan sebezhetőségeket nyitsz meg a szoftverben amit már a friss rendszerben régen kipatcheltek.

Ha mégis emellett döntesz akkor találsz bőven tutorialt, először bootloadert kell nyitni ami mindent töröl az ezközről, onnatól meg kb három kattintás az odinban.

És igen, a sammobile az biztonságos oldal.

2019. júl. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!