Mi a véleményetek erről az ütvefúróról?
Ez lenne az. Van egy 48Nm-es Einhell fúró csavarozóm, de az nem bírja a téglát és a betont átfúrni, csak vékony fémet/fát ezért kellene egy ütvefúró. Azért gondoltam erre, mert jók az Einhelles cuccok, van egy akksis láncfűrészem, ki tudtam vele dönteni egy fát viszonylag könnyen.
Nem használnám sokat, csak felújítás alatt vagy ha kell valamit csinálni a ház körül.
#10: Einhellnél jobb minőség a lidlis Parkside, meg az aldis Ferrex, csak azt nem akkor veszed meg amikor akarod, hanem amikor éppen lehet kapni :)
A Hecht gépeket is dícsérik, de nekem azokkal nincs tapasztalatom.
A mai B&D az hitvány fos, régen volt csak jó, 30 évvel ezelőtt.
Még a Makita es a Metabo ami jó, de annyira nem drága, mint a Milwaukee meg a DeWalt
#9: a főnök fia valószínűleg az a fajta, aki még egy vasgolyót is tönkre tudna tenni.
Én is ismerek olyat, aki leégetett egy Milwaukee csavarozót, nem tudom hogy sikerült neki, mert én még csemperagasztót is kevertem azzal a géppel, és csak nem is melegedett. Nade ő tényleg mindent tönkretesz, ami hozzá kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!