Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az ütvefúróról?

Figyelt kérdés

[link]

Ez lenne az. Van egy 48Nm-es Einhell fúró csavarozóm, de az nem bírja a téglát és a betont átfúrni, csak vékony fémet/fát ezért kellene egy ütvefúró. Azért gondoltam erre, mert jók az Einhelles cuccok, van egy akksis láncfűrészem, ki tudtam vele dönteni egy fát viszonylag könnyen.

Nem használnám sokat, csak felújítás alatt vagy ha kell valamit csinálni a ház körül.

2023. júl. 31. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel se fogod átfúrni. Fűrókalapács kell a betonhoz, nem racsnis ütvefúró.
2023. júl. 31. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
2023. júl. 31. 15:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor a linkeltet veszem meg. Akksim van hozzá 2.5Ah-es.
2023. júl. 31. 16:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
betonhoz sak az SDS furokalapács jó, abbol is lehet akkusat venni
2023. júl. 31. 21:14
 5/12 A kérdező kommentje:

Volt nekem egy Milwaukee vésőkalapács, elég borsos ára volt, de kölcsönadtam ismerősömnek, és leégett a motorja nála...

Az Einhellre csak azért gondolok, mert a fúróból és láncfűrészből bevált. Tény, a kínálat legalja, de amire kell arra jó. Pl a fúró van hogy néha meglazul és elengedi a fúrószárt, vagy hogyha poros helyen dolgozok, akkor a motorból használat közben fújja ki a port az oldalán.

2023. júl. 31. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
az Einhell megfelel a célra, a Milwaukee ipari kategoria, otthoni célra teljesen indokolatlan.
2023. júl. 31. 21:29
 7/12 DK-s ***** válasza:
36%

Szerintem Einhell-t vegyél.

#6-nak:

"a Milwaukee ipari kategoria"

XDXDXDXDXD

Egy f'stalicska. Egy kollégám megvett több mint százezerért egy teljes készletet, azóta is qrva anyázza a Milwaukit. Xart sem érnek qrva drágán, és semmiféle alkatrészt nem tudsz szerezni hozzájuk. Az akkumulátorok pedig minimum kétszer annyiba kerülnek, mint bármely más gépbe.

Nem hogy otthoni célra, de még AJÁNDÉKBA sem kellenének!

2023. júl. 31. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:

#7: Teljes készlet mit? egy gép + akku már 100e felett van az már nálad teljes készletnek számít?

Vagy vett valami hamisítványból 5 gépet 120-ért?

2023. júl. 31. 22:39
 9/12 DK-s ***** válasza:

#8-nak:

Mivel a főnök fiáról van szó, de túl nagy összeget sem akartam írni, ezért saccoltam.

Most utána néztem a gépeknek, ami neki vannak. Ez a m'rha legalább fél millát adhatott ki ezekért. Magamból indultam ki. Ő morog, hogy xarok. Én ordítva dühöngenék ekkora összeg miatt. XD

2023. júl. 31. 23:07
 10/12 A kérdező kommentje:

Ne veszekedjetek pls…

Nekem a Milwaukee nagyon bevált, de így motorhibásan nem tudok vele mit kezdeni, éppenhogy picit forog ha bekapcsolom. Lehet gyárihibás.

Volt DeWaltom is, még főnökömtől kaptam, de azt meg rokonnak adtam, meg elpasszoltam, mert kellett a péz.

Ilyen drága gépkre meg nincs pénzem. Ezért marad az Einhell, Flinke, Black&Decker, meg ilyenek, utóbbiról nincsenek jó tapasztalatok a neten, Flinkeből láncfűrészem volt, ami első használat után elhajlott a tengelye, ezért maradt az első, amivel jó tapasztalataim vannak.

2023. júl. 31. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!