Milyen laptopot érdemes venni egyetemre?
Figyelt kérdés
Jó eséllyel fel fognak venni valamelyik egyetemre az idén és szeretnék tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy milyen laptopot érdemes venni tanuláshoz. Márka és típus is érdekel.2023. júl. 1. 22:14
11/17 anonim válasza:
Hát oda nem kell jó laptop. :D Ha nem akarsz játszani vele, akkor akár a legolcsóbb új laptopok közül is válogathatsz.
12/17 anonim válasza:
Én egy Chromebookot javaslok film nézésre szöveg szerkesztésre prezentáció stb teljesen jó könnyü az akkuja sokáig bírja töltés nélkül illetve gyorsan fel is töltödik.
2 éve vettem magamnak egyet ja és olcsó is .
13/17 anonim válasza:
Vegyél egy használt ThinkPad T480/T580 laptopot. Proci legyen i5 minimum, RAM/SSD totál mindegy mennyi, mert tudod bővíteni. A gép egy tank, bazi jól bírja a strapát, akku cserélhető.
15/17 anonim válasza:
Nekem hp-m van tökéletesen működik már 3 éve
16/17 anonim válasza:
Amúgy a legrosszabb dolog, amit az ember tehet, hogy elmegy tech boltba venni. Egyébként az átlag tech fórumos válaszoló jobban ért a laptopokhoz, mint a tech boltos eladó sokszor. Siralmasan szűk és túlárazott a fizikai boltokban a választék. Online sokkal jobban megéri nézelődni.
17/17 anonim válasza:
#16 Hát, nem is a bestbyte-ban kell laptopot venni, hanem mondjuk laptophunál. Általában ugyanazt javasolják, amit én is kinéztem, mondjuk ott bejáratott emberem van. A mai trend amúgy az Asus, Acer, egy időben a Lenovo volt a legjobb áron a legjobb, ma már mind egy kategória, csak a HP indokolatlanul drága, miközben ugyanazt nyújtja, főleg azért, mert a világ minden cége és egyeteme (persze egyetem nem ebben az országban, itt az egyetemi kutatónak nem jár laptop) velük áll szerződésben, tehát tök mindegy nekik, hogy az átlag fogyasztók közül csak az vesz hp-t, akinek márkaberögződése van az ár ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!