Úgy érteültem, Magyarországon (ellentétben Ausztriával) betiltásra kerültek az erkélyre szerelhető napelemrendszerek. Mi ennek az oka?
30 Ok, haladunk, azt akkor elismered, hogy nem alpári? Tehét a "hatalmas egód" ez alapján akkor személyeskedés volt, hisz ez a személyedről szól a téma helyett. A többi viszont mind vagy a hiányzó információkról, vagy épp a támadó reakciód kritizálásáról szólt.
Mindenesetre elnézést, ha ez enekd bántó.
Szerintem másnak is elég egyértelmű, hogy a stílusod alpári, rosszindulatú, indokolatlanul támadó és személyeskedő.
Minek bizonygassam?
A saját bizonyítványodat írod.
Ja, ok. Ha te szerinted akkor az úgy van.
Azzal, hogy az "elnézést"-re hogy reagálsz (leginkább sehogy, csak fújod tovább a magadét) mindent elárul rólad, amit nem is kell minősíteni, mert megint rámragasztod "alpári szemályeskedő", és ahogy mondod ,te is a saját bizonyítványodat írtad.
Nincs értelme további kommunikációnak, mert csak sértett büszke kisgyerekként véded a vélt igazad (nevezheted személyeskedésenek, de ez inkább diagnózis az eddig írtak alapján, hisz személyesen nem ismerlek).
"Nincs értelme további kommunikációnak"
Egyetértek.
Az eddiginek sem volt ebben a formában ahogy csináltad...
Azért az megvan, hogy ahhoz 2 ember kell? :D
(mint mondtam, más szemében a szálkát is, sajtájában a gerendát sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!