Úgy érteültem, Magyarországon (ellentétben Ausztriával) betiltásra kerültek az erkélyre szerelhető napelemrendszerek. Mi ennek az oka?
"tehát bokros teendőid közt nincs időd egy kérésnek eleget tenni"
Van ha akarom.
De abban legyél teljesen határozottan biztos, hogy ha egy ismeretlen (jelen esetben te) provokatív szándékkal "ki a hülyébb vetélkedőt" indít egy olyan kérdéssel aminek a megfogalmazása akár másodpercekig is eltartott, akkor semmi értelme nincs annak hogy több óra munkát fektessek cserébe abba a válaszba ami neked semmiképpen nem fog megfelelni egyszerűen a szándékod miatt.
"Akkor fordítom a kommentedet: Fogalmad nincs a szerződésedről"
Elég egyértelmű volt hogy a kérdésed erre megy ki!
Szánalmas dolog, miközben a válaszom lényege mellett siklasz el jó nagy ívben elkerülve azt.
"Elég egyértelmű volt hogy a kérdésed erre megy ki!"
Aki adott legalább egy linket, és azt normális stílusban, megköszöntem, olvasd vissza. Neked ez nem sikerült. Ez a bizonyíték, hogy te vagy provokatív a pikírt megjegyzéseiddel. Most is csak hepciáskodsz.
A provokatív dolgot azért feltételezed, mert magad sem tudod biztosan amit állítasz, pontosabban nem állítasz semmit, csak hogy van egy szerződés amiben nem tudjuk mi áll.
Nyilván ideges vagy, amikor valaki nem éri be ennyivel, és merészel tovább kérdezni.
Nem az a baj, hogy fogalmad nincs, hogy mi van benne, én sem tudom az enyémet. De én nem is osztom az észt, hogy nálunk bezzeg ez meg az van.
Tudom a kWh árat meg meg a felmondási határidőket, és ennyi.
Erre ne várj más választ, mint amit kaptál. Ha nem lenne benne valami, tudnád kultúrember módjára kezelni.
Főleg, hogy korábban sok értelmes választ is olvastam tőled. Vagy ma megy arrafelé a front ami most itt van?
"Neked ez nem sikerült."
Mi nem sikerült?
Linket írni? Nem is akartam.
Normális stílusban?
Tárgyilagosan leírtam a hogy mi a szolgáltató álláspontja ami teljes mértékben nyilvánvaló.
Ehhez képest ahogy te írsz az ugatás.
Mint leírtam nem kívánok részt venni a ki a hülyébb vetélkedődben.
Ha azt gondolod hogy nem tudok semmit, akkor gondold azt.
Vegyél visszatáplálós napelemes rendszert és használd egészséggel csak mert én nem írtam linket arról hogy a szolgáltató ezt nem engedi.
"...tudnád kultúrember módjára kezelni."
Még szerencse hogy a válaszokból egyértelműen láthatja mindenki hogy mekkora kultúrember írta. :)
Gyógyszerre nem szabad inni!
"Ehhez képest ahogy te írsz az ugatás."
"Gyógyszerre nem szabad inni!"
Jaja, ez neked a normális tárgyilagos stílus. És még mindig nem veszed észre magad, ez a vicces.
Kérdeztem, amire nem tudtál választolni (tudom nem is akartál, nem kell mégegyszer leírni, óvodában mi is ezzel takaróztunk, ha nem tudtunk valamit), és ez most frusztrál.
Még ha nem normális stílusban kérdeztem volna, akkor is neked ott lett volna a lehetőség, hogy normálisan válaszolj. Vagy továbbgörgess.
De a hatalmas egód (ami általában egyenesen arányos a szaktudás hiányosságával, és fordítottan szellemi képességekkel) nem engedte. :)
"Jaja, ez neked a normális tárgyilagos stílus."
Eddig.
Zavarna ha ugyanabban az alpári személyeskedő lealázós stílusban írna valaki pont ahogy te?
Miért?
"Ti ismeritek a szerződéseteket? Esetleg tudnátok idézni a vonatkozó részt?"
Ez lett volna az alpári stílus? Ezen kezdtél el hepciáskodni, mert szerinted provokatív.
Persze, lehet így is tekinteni, főleg mert bebizonyítottad, hogy rosszindulató vagy. Plusz saját szemedben a gerendát sem...
"Ez lett volna az alpári stílus?"
Nem. Segítek felismerni a kérdéses részeket:
"...tehát bokros teendőid közt nincs időd"
"...e itt nyünnyögni ugye azért jut belőle?"
"...fordítom a kommentedet"
"osztod az észt"
"e jobban tudod azt is amit nem tudsz"
"hepciáskodsz"
"magad sem tudod biztosan"
"hatalmas egód"
"nem veszed észre magad"
"Az meg, hogy a net tele van a témával... hát UFÓ észlelésekkel meg mindeféle konteókkal is tele van."
Ez így van!
De ott van közöttük a hiteles forrás is. :)
Nem sorolnám az UFO észlelések és konteók kategóriájába mert nem az.
"Hát ezek egyik sem alpári, se nem személyeskedő"
Személyeskedés:
A személyeskedés egy érvelési hiba, melynek során valaki a vitapartner személyét kritizálja, sértegeti, személyes érdekeire, előítéletére hivatkozik, ahelyett, hogy a vita tárgyával kapcsolatban érvelne. Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!