Milyen Apple watchot érdemes még venni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek, szeretnék egyet, de nem szeretnék rá kiadni 100-200 ezer forintot. Úgy alakult, hogy ismerősök közül ketten is újabbra váltottak, így megvenném másodkézből. Érdeklődnék, hogy milyen watchot érdemes még bevállalni 2023ban? Az egyik series 4, dobozzal mindennel 50.000 Ft-ért , a másik series 3 40ért.
Érdemes még s3-4 órákat venni? Köszönöm annak aki segít, tájékoztat 💗
2023. jún. 19. 21:34
1/4 A kérdező kommentje:
SE- 70.000 még az opcio
2023. jún. 19. 21:37
2/4 anonim válasza:
SE. Az S4-hez képest tulajdonképpen csak az EKG hiányzik, viszont két évvel újabb.
3/4 anonim válasza:
ha teheted a 4-eset vedd. nekem 3-as van csak már nem kapja meg az új szoftvert. én még elleszek a 3-assal pár évig, és szerintem te is ellennél vele, de még trovább hazsnálnád a 4-eset. szerintem azt vedd. de még jobb az SE mert tovább támogatott, viszont szerintem nem éri meg azt a 30e forint különbözetet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek💗💗
2023. jún. 21. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!