Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik Apple watch-ot érdemes...

Melyik Apple watch-ot érdemes megvenni 2021/22ben?

Figyelt kérdés
Karácsonyra venném és “series 4”-re gondoltam,mert már 80.000ft-ért kapni.Sose volt meg okos órám és nem értek hozzá,viszont az iphone-om mellé hasznos lenne.

2021. okt. 25. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb bármelyiket. De tényleg! Amelyikre a pénztárcád azt monda, hogy oké. Max 1-2 újabb solgáltatást nem fog tudni.
2021. okt. 25. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
En iden csereltem le a 3-at 6-ra. Nekem a 3 tul lassu volt, akadozott, aztan hirtelen elromlott. Egyik naprol a masikra semmit nem toltott egyaltalan. Beadtam apple szervizbe, de nem tudtak megcsinalni. Ezert mivel meg garancias volt, kicsereltek ujra. Az egy fokkal jobb volt, talan annyira nem akadt. Most a 6 az megvan kb 6 honapja, idaig semmi bajom vele. Gyors, szuperul mukodik. A 4 az nem tudom milyen, nekem 3-al van tapsztalatom, es az nem jott be nekem.
2021. okt. 25. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

mitől érzed azt hogy hasznos lenne?

csak azért mert iphone van még nem lesz hasznos egy apple watch

2021. okt. 26. 08:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Arrol most nincs kedvem sorokat írni.
2021. okt. 26. 10:51
 5/6 anonim válasza:

Én a Series 4-ről letennék. Újonnan nem lehet már kapni, a használt óra meg zsákbamacska. Ki tudja mi a baja, plusz még sok csapda is lehet (pl. letiltják).

Én a helyedben inkább gyűjtenék egy új SE-re, azt a mai napig gyártják, jó pár évig biztosan kapja a frissítéseket, és elég sok dolgot tud.

Ha pedig nem tudsz kigyűjteni elég pénzt az SE-re, egy új Series 3 is jobb döntés, mint egy használt Series 4. Nem hiába árulja a mai napig az Apple. :-)

2021. okt. 30. 12:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Az SE-n gondolkozok már
2021. nov. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!