Yettelesek! Mi az a telefonszám, amiről a YETTEL a központi kiértesítő SMS-t küldi?
Van egy GPS riasztóm, ami képes rá, hogy egy harmadik féltől kapott SMS-t továbbítson az én telefonszámomra. Mivel a riasztóban lévő kártya SMS-eit, ugyebár közvetlenül nem látom, szükség lenne rá, hogy adott esetben (pl az egyenleg elfogyásakor, vagy az éves adategyeztetésre...) a figyelmeztető SMS-t megkapjam.
Szóval, melyik számról érkeznek a YETTEL által küldött SMS-ek?
Mivel a kártya egy GPS riasztóban van, ahogy írtam is, így nem tudom alkalmazásban követni, mert annak a készüléknek se kijelzője se billentyűzete nincs. Pont ezért kellene a beérkező SMS-t továbbítani az én telefonomra.
Az üzenetküldő központ száma nem kell. Az a szám kell, amiről a Yettel küldi az értesítési sms-eit.
#3 A riasztó ellenére is TUDOD követni.
Ideiglenesen átteszed egy telefonba, regisztrálsz Yettel fiókot, majd a meglévő okostelefonodra felrakod a Yettel alkalmazást, belépsz és működik.
Ezután már tökmindegy, hogy milyen készülékben van a SIM kártya, csak addig kell a telefon, amíg megkapod az ellenőrzőkódot.
Ha van újabb készülék (maximum 5 éves), akkor az független még akkor is, ha a Telekomtól hoztad ki részletre.
Nekem már 2014-ben is független telefont adott a T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!