Gmail bejelentkezéshez (saját fiók), hol lehet telefonszámot szerezni ingyen?
sziasztok!
A telefonszámom le lett tiltva a rendszerben, hogy meddig/miért ezt nem tudom, de a bejelentkezéshez kér *EGY* bármilyen telefonszámot (Hogy ennek mi értelme az másik kérdés). Igen, tudom vehetek egyet pár ezer forintért valamelyik szolgáltatónál, de esetleg van ingyen megoldás is? :)) (Természetesen saját fiókba szeretnék belépni, a jelszó jó volt, viszont ennek ellenére is követel egy bármilyen telefonszámot (ami még nincs letiltva))
Köszi előre is
Vodafone ingyen ad sim kártyát, keress rá.
Amúgy hozzátartozó nem tud kölcsönözni?? Majd ha lesz másik sajátod vagy jó lesz a régi akkor cseréled.
#1 igen, bár nem hiszem, hogy a SIM-kártyát csak úgy ingyen átadnák, valamilyen alapcsomagot akkor is kellene választani mellé
#2 ha nem az otthoni Wifi-dról vagy, de nem csatoltál se emailt, se telefonszámot az emailedhez, akkor hiába tudod a jelszót, egy telefonszámos azonosítás is kér, de teljesen, mindegy, hogy milyen számra, kivéve persze a blokkolt számok (publikus telefonszámokkal is be lehetne lépni, de azokat 5-10 használat után letiltja a rendszer pár hónapra legalább)
Feltöltő kártyánál valóban van alapcsomag. De az olyan, hogy meg van adva, hogy mi a perc díjad és az sms díjad hívásnál, net nincs. Ha ezen felül akarsz valamit az plusz költség. Hogy ezeket használd, ahhoz fel kell töltened a kártyádat. De neked hívásra van szükséged?? Nincs.
Nekem is hasonló okból lett egy ilyen kártyám. 2000ft egy évre, mert ha feltöltöd 2000ft-al akkor használhatod egy évig. Nekem annyit lazán megér, hogy ahol nem számít ott legyen megadva egy "kamu" szám és ne a privát számomon próbáljon hívogatni a marketinges vagy bárki más. Meg ha netalán gond lenne és kellene hívni valakit, de nincs hálózatom, akkor a másik kártyámon tudok hívni. Volt már erre szükség. A saját hálózatom lehalt, mert a szolgáltatónál volt hiba. De tudtam telefonálni, mert volt a másikon hálózat.
Persze ha téged így nem érdekel, attól még mindíg 0ft.
A másik meg a rokon/barát telefonszámát megadni és amint kezdesz valamit, majd cseréled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!