Üdv!kertesház.szomszéd 4kültérit már feltett felénk,ott kicsit takarjak a növenyek+1 kerti pergola.most egy 5.külterit is,10cmre a keritéstöl.pont ahol tavasztol öszig kinn vagyunk.ott a medencenk is.fejmagasságba!ez már nem ok.szolhatok érte ugye?
Figyelt kérdés
elsö körbe megkerjük..ha nem,mehet birtokvedelem?2023. febr. 26. 19:26
11/20 anonim válasza:
A te oldaladra húzhatsz kerítést, ahhoz neki nincs köze. De előtte nézz utána, van-e nálatok max. kerítés magasság.
12/20 A kérdező kommentje:
gondoltam erre is....végső megoldaskét a fa elemre ráhúzunk vmit...megkérjük tegye lejjebb h takarja az eredeti keritéselem...ha nem akkor sajnos önkó,majd maradunk mi... toleráns vok 2éve...de ez már sok... vágom én h holland meg van pénz...de elmegy a p..ba 😂vagy vissza ahonnan jött
2023. febr. 26. 19:48
13/20 A kérdező kommentje:
11/12 köszi igen , mert most 190cm magas... ha ráteszünk vmi ,min plusz 80 cm....
2023. febr. 26. 19:49
14/20 anonim válasza:
Azért mielőtt bármit csinálsz az önkormányzat építésügyi hatóságát keresd meg, hátha van rendelkezés a légkondik elhelyezésére, illetve a kerítés magasságával kapcsolatosan. (10,11 vagyok)
15/20 anonim válasza:
Nem lehet akárhova kültérit rakni, pont ilyen esetek miatt.
Keresd meg az építésügyi hatóságot, hogy mi az előírás nálatok.
16/20 A kérdező kommentje:
14/15 köszi,mindenképp utana járok. jövö vasárnap lesznek ujra sielni mentek 😂pont... addig körbejárom mit tudnék hivatalosan.
2023. febr. 26. 20:03
17/20 A kérdező kommentje:
15/16 köszi,igen olvastam róla..ha pl van mód mashova ami nem zavaró..elv ilyeneket neznek birt.vedelemkor is..itt meg lenne hova... ami nem ennyire zavaró.
plusz epitett medencet csinaltattak mellenk közel...azba szivattyú se kutya... de eddig tényleg toleráns voltam... de már eljutottam oda h ez nem biztos h jo volt😂azt hiszik mindent lehet nekik...mennyi ilyen probléma lehet 😔
2023. febr. 26. 20:05
18/20 anonim válasza:
Akkor most nem lesztek kint tavasztól őszig.
19/20 anonim válasza:
Rakj oda tyúkólat! Majd megúnják ha minden reggel a rántotta mellé a tyúxart is kell szagolniuk :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!