Könyvolvasásra jó a Tablet is vagy inkább Ebbok olvasó kell?
Egy jó Ebook olvasó elég drága(70 ezertől), amennyiért egy "normális" tabletet is találni. A tabletet viszont több mindenre is lehet használni.
Olyanok válaszát várom, akiknek van olvasási tapasztalata mindkettővel.
Az ekönyv olvasó jobban kíméli a szemet, tényleg olyan, mintha papírkönyvet olvasnál. A világítása is jobb a szemnek.
A tablet meg pont olyan, mintha telefonon olvasnál. Jó-jó (én évekig olvastam tableten), de az ekönyv mégis jobb.
40ért már vannak vállalható olvasók.
Ha évi egy könyvet olvasol, akkor vegyél tabletet, akkor tényleg elég az.
Ha viszont az olvasás a hobbid, akkor inkább vegyél egy normális e-könyvolvasót. Sokkal jobb a szemednek, sokkal jobban kézreáll. Olvasásra specializálták ezeket, mást nem tudnak, ez azért jó, mert nem eszi az akkut gyakorlatilag semmi. Nekem tolino van, napi 1-2 órát olvasok, kb. havonta kell feltöltenem. Behajítom a táskába, könnyebb, mint egy tablet, aztán ha este bennmarad, másnap nem anyázok, hogy nem tudom használni, mert simán bírja. Ha jól tudom, nagyobb könyvesboltokban árulnak e-olvasókat, be lehet menni, kézbe lehet fogni ezeket, ki lehet faggatni az eladókat (aki könyvesboltban dolgozik, az általában sokat olvas, szóval van tapasztalatuk).
"Nem a netezés a célom, "csak" az olvasás. Minden nap olvasok, ritka kivétellel. "
- Akkor 100% Ebook-ot vegyél ! Ez nem kérdés...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!