Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megtudná nekem mondani valaki...

Megtudná nekem mondani valaki , hogyan lehetne ,,lebuktatni a Lionsgate-es csalókat? Hogy lehet egyszerű emberként ,,megállítani" amit csinálnak? ( Egy nagyon kedves barátomat szeretném megmenteni a csalódástól és felesleges pénz kidobástól)

Figyelt kérdés

2023. jan. 24. 21:04
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
27%

Próbálj beépülni közéjük,hátha......

A viccet félretéve,ahhoz,hogy egyáltalán elkezdhesd a folyamatot bizonyítékra van szükség,amire alapozod az állításodat,mert annélkül a rendőrség is furán fog rád nézni. Maximum jelentheted esetleg az adóhatóságnak,hátha.

Mivel téged kár nem ért,inkább a nagyon kedves barátodnak lenne szükség ezt jelenteni,nem neked. Bár,ha a barátod ebbe belement,felnőttnek gondolván őt,feltételezem alapos megfontolást követően lett munkavállaló. Senkit nem köteleznek erre,mindenki el tudja dönteni,mit akar es legfőképpen mit tud vállalni.

Amúgy pedig adózni kell a bevételek után,vagyis olyan nagy humbuk nem lehet mögötte.

2023. márc. 3. 17:36
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Már nem kell őket megbuktatni.....
2023. márc. 3. 19:39
 23/30 A kérdező kommentje:
Hogy érted , hogy nem kell őket megbuktatni, mi történt ?
2023. márc. 3. 21:58
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert a 3 honlapból 2 nem működik.
2023. márc. 3. 22:37
 25/30 A kérdező kommentje:
Te egy regisztrált tag vagy? Ezt nem rosszból kérdezem, amint láttad a kérdésem sem a regeisztrálók ellen szól hanem a csalók ellen. Meg mett a barátaimat is megszerettem volna óvni ettől. Irtam privát üzenetet.
2023. márc. 3. 23:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell regisztrálni hozzá...be sem töltődnek a weboldalak.
2023. márc. 3. 23:31
 27/30 A kérdező kommentje:
Értem , ,,csak" két oldal nem töltődik be vagy egyik sem ? (Gondolom már a tö-öd tele van az akadékoskodó kérdéseimmel , ezért kérlek ne haragudj, de kívácsi vagyok) esetleg lehet tudni írnak, tájékoztatnsk valamit róla a ,,Lionsgates" felhasználók/vezetők??
2023. márc. 4. 00:29
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok tag 😃
2023. márc. 4. 09:12
 29/30 A kérdező kommentje:
Jaaaaa hogy neem 😅 bocsánat.
2023. márc. 4. 09:38
 30/30 anonim válasza:
100%

Senki ne lépjen be, ez egy PIRAMIS játék, ami már be is fuccsolt! Nagyon sok szerencsétlen, hiszékeny ember bukott most rajta.

[link]

(A pénzéhes, ostoba emberek játéka.)

Van aki milliókat bukott.

2023. márc. 6. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!