Megtudná nekem mondani valaki , hogyan lehetne ,,lebuktatni a Lionsgate-es csalókat? Hogy lehet egyszerű emberként ,,megállítani" amit csinálnak? ( Egy nagyon kedves barátomat szeretném megmenteni a csalódástól és felesleges pénz kidobástól)
Hetes kommentelő .: Király vagy így most már mindenki jól láthatja mekkora átverésről is van szó ;) . Ismételten hálás vagyok neked. :)
Tizes kommentelő .: Biztosan van közöttük olyan személy aki rá szorulna. De szerintem pont ezért a legfelháborítóbb az egész amit csinálnak. Ezért nem tudok tétlen maradni ellenük.
Ezért is buzdítok , hogy hasonló képpen felháborít mint engem, tegyen úgy mint, ahogy én fogok tenni , mert megfogadom
A tizenegyes kommentelő tanácsát és feljelentem őket a Gazdasági Versenyhivatalnál. De előtte szeretném megkérni a tizengyes kommentelőt , hogy kérem szépen írja le nekem , mi a folyamata ennek ? Esetleg elérhetőségüket is megtudod írni itt nekünk ? Mikor elérhetőek? Válaszod előre is köszönöm.
Ne arra fordítsd az időd és energiád, hogy az oldallal harcolsz, mert nem sokat fogsz elérni ellenük. Van annyi eszük, hogy nem Magyarországon és nem a saját nevükön csinálják. Mindent szépen letagadhatóra szerveznek, nem lesz kit elkapni és mivel külföldi szerver, a magyar hatóságoknak nem lesz semmi hatásköre, eredménye. Még ha esetleg sikerülne is az oldalt bezáratni, másnap már egy másik címen futna újra.
Covid idején volt egy csomó hasonló átverés, amik a hivatalos tájékoztató oldal nevével és arculatával éltek vissza, azokkal se tudott túl sokat kezdeni a kormány, pedig elhiheted, hogy megpróbálták.
Az idődet és energiádat inkább arra fordítsd, hogy felvilágosítsd a barátodat, hogy miről lehet felismerni, hogy valami átverés és hogyan kerülheti el, hogy megszívassák. Ennél többet nem tudsz tenni érte.
Ha ez sem hat, akkor meg nincs több lehetőséged. Aki minden áron be akar dőlni az átveréseknek, azt neked nincs hatalmad megakadályozni benne.
A legtöbb csalás pont erről szól. Azokat célozzák, akik nagyon hinni akarnak és minden szalmaszálat megragadnak, hogy minél könnyebben és gyorsabban sok pénzhez jussanak, mert ez az ígéret és a remény sokaknál kikapcsol minden racionalitás érzéket. Rájuk épülnek ezek az átverések, mert sokan vannak és könnyű prédák.
És a számlaszám amiról kiutalják a pénzt?
Csak mert az magyar... Raiffeisen bank, megvan a számlaszám mert az ingyen 10 dollárral azért lehúztam őket :D
Sziasztok,
Néhány hete találkoztam ezzel az egésszel és a kérdést felvetőhöz hasonlóan engem is nagyon feldühített hogy 2023-ben még ilyen undorító csalással még embereket lehet megkárosítani minden következmény nélkül...
A cégadatokat böngészve látszik hogy az ősszel létrehozott Lions Gate Advertising Promotion Korlátolt Felelősségű Társaság (2360 Gyál, Szélső utca 27/1. 6. em. 64. ajtó)(2022.09.08. lett bejegyezve, ANDREJKOVICS MILÁN PÁL tulajdonos ügyvezető...korábban online pókeres...) alig egy hónappal később már végrehajtás alá is került 3 esetben is...
A cég tagja (részvényese) vagyoni részesedésének lefoglalása
35/1.
A tag (részvényes) adatai: ANDREJKOVICS MILÁN PÁL (an.: TREGUBENKO LARISZA)
Születési ideje: 1980/02/25
1146 Budapest, Istvánmezei út 2/a 6/64.
A vagyoni részesedés lefoglalásának időpontja: 2022. október 25.
A végrehajtási ügy száma: 168.V.2498/2019
A végrehajtást foganatosító végrehajtó neve: Dr. Schmidt Zoltán
Szolgálati helye: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 30. I/1.
A változás időpontja: 2022/10/25
Bejegyzés kelte: 2022/10/25
Hatályos: 2022/10/25 ...
35/2.
A vagyoni részesedés lefoglalásának időpontja: 2022. november 7.
A végrehajtási ügy száma: 168.V.0084/2019
A változás időpontja: 2022/11/07
Bejegyzés kelte: 2022/11/07
Hatályos: 2022/11/07 ...
35/3.
A vagyoni részesedés lefoglalásának időpontja: 2022. november 7.
A végrehajtási ügy száma: 168.V.1879/2019
A változás időpontja: 2022/11/07
Bejegyzés kelte: 2022/11/07
Hatályos: 2022/11/07 ...
Ugye nem gondolja komolyan vki hogyha az igazi Lionsgatenek ehhez bármilyen köze lenne akkor ilyen előfordulhatna...
Érdekesség hogy néhány nappal később hősünk megalakította az Aspers Kft-t...
A Cg.01-09-408435 cégjegyzékszámú Aspers Korlátolt Felelősségű Társaság (1163 Budapest, Veres Péter út 51.) cég 2022. november 27. napján hatályos adatai a következők:
A vezető tisztségviselő(k), a képviseletre jogosult(ak) adatai
13/1. Andrejkovics Milán Pál (an.: Tregubenko Larisza)
1146 Budapest, Istvánmezei út 2/A 6. em. 64. ajtó
Adóazonosító jel: 8413273285
A képviselet módja: önálló
A képviseletre jogosult tisztsége: ügyvezető (vezető tisztségviselő)
A hiteles cégaláírási nyilatkozat vagy az ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-minta benyújtásra került.
Érdekesség még hogy mindkét cég Textil-nagykereskedelem főtevékenységre lett megalapítva...
Nagyon remélem hogy hamarosan vki elkapja ezt a lókötőt...
A dugás is jobb csinálni, mint nézni, hallani róla, vagy olvasni.
Én, csinálom, ezt is, azt is. Hidd el jó buli.
Egy kérdés:
Tudod-e, mire kell vigyázni a gruppensexnél?
Ha igen, itt is arra vigyázz, ha nem, te, nyugodtan írhatsz, bármit, neked felmentésed van!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!