Megtudná nekem mondani valaki , hogyan lehetne ,,lebuktatni a Lionsgate-es csalókat? Hogy lehet egyszerű emberként ,,megállítani" amit csinálnak? ( Egy nagyon kedves barátomat szeretném megmenteni a csalódástól és felesleges pénz kidobástól)
Milyen csalókat?
Életemben nem hallottam még a lionsgate-ről és rákeresve nem tálaltam csalásra utaló jeleket.
Majd az Interpol elkapja őket, magánszemélyként esélyed sincs rá.
Valószínű, hogy a kitalálói nem is Európában élnek.
Első kommentelő .: Kérlek szépen kattints a harmadik kommentelő által megosztott linkre , vagy kérlek szépen írd be a google keresőbe , hogy Lionsgate online munka és úgy gondolom, hogy akkor egy-két kattintás és érteni fogod mire mi a célom a kérdésemmel , sajnos nem tudtam bővebben kifejetni , mert korlátolt a karaterek száma amivel leírhatod a kérdésed.
Második kommentelő .: Csak azt tudom írni számodra is amit ez első kommentelőnek.
Harmadik kommentelő .: Igen erre gondoltam , amit linkeltél , köszönöm , hogy belinkeltes , mert úgy gondolom , hogy ez segít a hozzászólóknak pontosabban megérteni mire gondolok , hálás vagyok neked ezért :) .
Negyedik kommentelő .: Egy barátomról vam szó és ezért nem szeretném neki azt a felismeréssel járó kínt , hogy átverték és hogy egy csomópénzt kidobot az ablakon , plusz egy csomó másik embert behúzott ebbe , akinek még ezután a szemébe kell , hogy nézzen. Valóban naív szegény de szíve aranyból van és nem ezt érdemli , ezért úgy gondolom így. Bár egy bizonyos szinten osztom a nézeted és megértelek , köszönöm az őszinteséged.
Ötödik kommentelő.: Csak van valami lehetőség itthonis , hogy jelentsem őket? , hogy ,,a körmükre nézzenek" és talán előbb befejezzék az udormány tevékenységüket.
Köszönöm mindenkinek a kommentjét , akármilyen formában is szólt hozzá. Várok további hasznos kommenteket , hogy mitehetek ellenünk , hogy megállítsam őket , milyen törvenyes lehetőségeim vannak , hogy keresztbe húzzam a számításaik. KÉRLEK SZÉPEN TITEKET SEGÍTSETEK NEKEM EBBEN , OSSZÁTOK A KERDÉSEM HÁTHA ELJUT VALAKIHEZ AKI TUD SEGÍTENI NEKEM EBBEN. KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
Én ezt kaptam. Természetesen számot nem hívtam, linkre nem kattintottam. Első sor után tudtam, hogy átverés.
7es voltam.
Hát ez ránèzèsre valami atomgáz pènzlehúzás, esèly nem sok van ellene, kb barhol a világon lehet.
Azèrt elèg durva ez, lehet èn mozgok mas körökben, de aki ilyeneknek bedől ès erre költi a pènzèt az már sacc annak a határán egyensúlyoz az èn szemlèletem szerint, hogy nem feltètlenül alkalmas önnáló èletre/döntèsek meghozatalára, szóval gyámság gyanús 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!