A mozgásérzékelős reflektorok nappal is ugyanúgy bekapcsolnak ha mozgást észlelnek?
A legtöbbön van beállítási lehetőség hogy milyen környezeti fényességnél kapcsoljon be.
Bár még nem próbáltam sosem teljesen feltekerni hogy bekapcsol-e napsütésben. De lehet hogy le lehetne az érzékelőt árnyékolni hogy azt gondolja sötétebb van.
Nem kapcsol be, kivéve ha az érzékenységi potit maxra tekered, de akkor folyton világít.
Automatikusnál meg nincs ilyen lehetőség.
Egyetlen esetben kapcsol be mind a kettő napfényes időben automatikusan, ha egy nagyon setét ember kerül elé:DDD
#8, igen.
Korábban nálam is PIR volt. De azzal meg az volt a baj, hogy sokszor konkrétan közvetlenül előtte kellett ugrándoznom, hogy méltóztasson felkapcsolni. Ezzel az erővel egy kapcsolót is rakhattam volna. Kicseréltem egy másik új PIR-re, de ugyan ez volt, csak ablakon kidobott pénz volt. Így meguntam, ezért került fel helyette a mikró.
Messziről, nagy érzékenységgel kapcsol, csak szeles, esős időben le kell kapcsolni az egészet.
Talán akkor érzékel rosszabbul a pir, ha nagyon fel vagy öltözve. Ha felé fordítod az arcod, vagy a meleg tenyereddel integetsz neki, jobban észrevesz.
Nekem 6 db pir érzékelős reflektor van körben a ház körül úgy összekötve, hogy ha bármelyik érzékel, az összes lámpa felkapcsolódjon. (+ kézi kapcsolók a lakásban, hogy bentről is felkapcsolhassam, ha ki akarok nézni.) Semmi gond az érzékeléssel, teszi a dolgát, ahogy kell. Pedig a vásárban olcsón vettem őket. Még kutyára, macskára is bekapcsol. Nekem csak azzal volt gondom, hogy szélben a növények mozgására ne kapcsolgasson. ezért tettem hozzá egy tiltó wifi kapcsolót, amivel a telefonomról le tudom tiltani az érzékelést viharos szélben, távolról is, ha nem vagyok otthon.
A lakásban is van 5 db a riasztó rendszerhez, 20 éve hibátlanul működnek, csak pókhálózni kell rendszeresen a téves riasztás elkerülésére. Még a pókot is észreveszi, ha elég közel van hozzá.
A figyelmetekbe ajánlom az OBI-ban 6000 FT körül kapható Wifi konnektort. Ha ilyenbe dugod be a reflektort, a telefonodról bármikor ki-be kapcsolhatod. (Wifi és internet kell hozzá lakásban!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!