Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik, hogy használt videoká...

Létezik, hogy használt videokártyát adtak el nekem újként webshopból?

Figyelt kérdés

Adott egy RTX videokártya amit újként vettem 2022-07-9-én.

A PCX-en gépösszerakóban építettem egy PC-t. Ugye ők szerelték össze, én csak a kész gépet meg a dobozokat kaptam meg.

Ma az ASUS honlapján megnéztem a pontos garanciaidőt, és ott ez a VGA 2022-04-03-án lett regisztrálva.

Tehát durván 3 hónappal rövidebb a garanciaidő.

Ebből gondolom, hogy egy visszaküldött valaki által már korábban megvásárolt videokártyát tettek a gépembe.

A dobozát nyilván nem én bontottam ki.

Szóval ez az áprilistól és nem júliustól induló garanciaidő annak az oka, hogy nem én voltam az első tulajdonosa?

2023. jan. 23. 13:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

"Mert van, aki ezt érdemli;)"

Őszintén mondom, csak sajnálni tudlak. Komolyan. Aki egy anonim oldalon egy kérdés alatt csak ilyen rosszindulatú válaszokat tud írni, plusz a témához is inkompetens, mégis végig böfögi butaságokkal, annak nagyon szomorú élete lehet.

Haver, hidd el, hogy ezzel neked nem lesz jobb. Szerezz barátokat, legyél boldog, és éld az életed.

De hogy a kis lelked megnyugtassam, nyilván kártalanítottak ahogy tudtak. Ettől függetlenül a 3 hónapot nem kaptam vissza. A kártya pedig így elkelt használt piaci (jó) áron tegnap.

2023. jan. 29. 23:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Aki bun_ó másokkal, azt érdemli minimum, amit kaptál:)
2023. jan. 30. 20:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Simán meglehet. Ugyanis valamikor régen én is vittem be kártyát papirral, számlával mindennel egy másik üzletbe, ráadásul úgy hogy lejárt az egy éves garancia (nem is náluk) . Azt mondta az eladó hogy nem baj, majd letelefonálják ahonnét vettem újraérvényesítik a garit és újra eladják. Akkor még jó kártyának számított, valóban csak pár óra volt benne egy éve alatt mert itthon sem voltam, még a gyári illata is benne volt. Tehát ránézésre senki nem mondta volna hogy nem friss a kártya csak úgy mint te hogy lenyomozod.
2023. márc. 17. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!