Létezik, hogy használt videokártyát adtak el nekem újként webshopból?
Adott egy RTX videokártya amit újként vettem 2022-07-9-én.
A PCX-en gépösszerakóban építettem egy PC-t. Ugye ők szerelték össze, én csak a kész gépet meg a dobozokat kaptam meg.
Ma az ASUS honlapján megnéztem a pontos garanciaidőt, és ott ez a VGA 2022-04-03-án lett regisztrálva.
Tehát durván 3 hónappal rövidebb a garanciaidő.
Ebből gondolom, hogy egy visszaküldött valaki által már korábban megvásárolt videokártyát tettek a gépembe.
A dobozát nyilván nem én bontottam ki.
Szóval ez az áprilistól és nem júliustól induló garanciaidő annak az oka, hogy nem én voltam az első tulajdonosa?
"Mert van, aki ezt érdemli;)"
Őszintén mondom, csak sajnálni tudlak. Komolyan. Aki egy anonim oldalon egy kérdés alatt csak ilyen rosszindulatú válaszokat tud írni, plusz a témához is inkompetens, mégis végig böfögi butaságokkal, annak nagyon szomorú élete lehet.
Haver, hidd el, hogy ezzel neked nem lesz jobb. Szerezz barátokat, legyél boldog, és éld az életed.
De hogy a kis lelked megnyugtassam, nyilván kártalanítottak ahogy tudtak. Ettől függetlenül a 3 hónapot nem kaptam vissza. A kártya pedig így elkelt használt piaci (jó) áron tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!