Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Router működtetése akkumlátorról?

Router működtetése akkumlátorról?

Figyelt kérdés
Valaki működtetett már akkumlátorról routerert és modemet? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Routerem és a modemem is 12V-al működik, az akkumlátor szintén 12V-os. Elméletben működnie kellene, csak tudtommal az akkumlátor teljes töltöttségnél 14V is leadhat. És ez itt a kérdés hogy ez mennyire jó a routernek és a modemnek?

2023. jan. 23. 00:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Fog menni. Van bennük feszültségstabilizátor.
2023. jan. 23. 00:07
 2/19 anonim ***** válasza:
14%
Ha áramszünet van, a szolgáltató berendezései úgysem működnek, szóval fölösleges.
2023. jan. 23. 00:11
 3/19 A kérdező kommentje:

1 válaszoló

Ez tapasztalatból? Vagy csak tipp?

2 válaszoló

A szolgáltató berendezései működnek, tesztelve áramfejlesztővel.

2023. jan. 23. 00:15
 4/19 anonim ***** válasza:
25%

"A szolgáltató berendezései működnek, tesztelve áramfejlesztővel."

Elláttad árammal a két utcával odébb levő elosztószekrényt is? Az komoly.

2023. jan. 23. 00:32
 5/19 A kérdező kommentje:
Kérdésem nem az volt hogy a szolgáltató berendezései működni fognak-e... De amúgy igen, működnek. És olyat nem írtam, hogy az én áramfejlesztőmmel működtettem “2 utcával odébb lévő elosztószekrényt”, de a routeremet igen, és net is volt. Szóval a szolgáltató berendezései működnek.Egész pontosan nem tudom hogyan, de gondolom akkuról megvan oldva áram szünetek esetére vagy szimplán ahol az elosztószekrény van ott nincs áramszünet.
2023. jan. 23. 00:47
 6/19 anonim ***** válasza:
17%
És mire mész azzal, hogy otthon bohóckodsz aggregátorral, és megy a router? Ha egyébként az áramszolgáltatás szünetelése esetén NINCS ami továbbítsa neked a szolgáltatást?
2023. jan. 23. 00:50
 7/19 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy tűnik hogy el sem olvastad a kérdésemet vagy csak szimplán nem érted. Előző kommentben pedig már részleteztem a szolgáltatót. A kérdésemtől a válaszod teljesen eltér.
2023. jan. 23. 01:06
 8/19 anonim ***** válasza:
12%
Már ketten írtuk, hogy ez nem így működik, de legyen, te vagy a helikopter. További kellemes vergődést a semmin.
2023. jan. 23. 01:10
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem is azt kérdeztem hogy a szolgáltató részéről fog-e működni. Értettem elsőre is a mondandód, de te engem viszont nem...
2023. jan. 23. 01:29
 10/19 anonim ***** válasza:
12%
Úgy kisütöd, mint a fene. Azok az ic-k nem egyenáramra vannak tervezve.
2023. jan. 23. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!