D istván kérdése:
Banner akkumlátor ennyire rossz? Kb 5 éve vettem banner akkumlátort az automba. Mivel már itt az ideje a cserének. Vettem ugyan ilyen márkát még augusztusban! Napokban be akartam szerelni Mikór észre vettem hogy a mínusz pólus felöl a peremnél....
Figyelt kérdés
Szivárog a sav! Amikor megvettem fel raktam a polcra, rongyot raktam alá,azt is kimarta a sav! Vissza vittem az eladóhoz, aki variált de végül is kicserélte! De azt tapasztalom hogy ennél is ugyan ez a gond. Ugyan ott! Igaz nem úgy mint az előző, de itt is jelen van! Létezik hogy 50ah ás aksi ilyen? Csalódtam benne! Nem is merem be szerelni,nagyobb kárt okozok a sav miatt mint egy új akku ára! Most így 30 ezer forint kuka! Vissza már nem viszem ezt is, mert így is Genya volt az eladó! Szerintetek miért folyik a sav az új akkuból? Esetleg menthető valahogy?#Banner akkumlátor
2022. okt. 24. 12:49
1/1 anonim válasza:
A melegtakony-pisztoly (ragasztópisztoly) szakszerű használata csodákra képes az ilyen esetek orvoslását illetően!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!