Banner 72Ah akkumulátor tölthető e BOSCH KL1204-es töltővel? (55W-os)
Figyelt kérdés
Van egy Új Banner akksi az autóban kb 1 hetes, csak az autót nem tudom használni, papír gondok miatt, mivel nem tudom hogy mikor lesz meg a papírja mikor lehet vizsgáztatni ,fehér rendszám stb ,így áll, a sarukat igaz levettem az akksiról, meg a védő műanyagot rátettem. De nem szeretném hogy állásába tönkre menjen az akksi. Háznál csak ez a BOSCH KL1204-es töltő van, eddig csak 40Ah akksinál használtam, nem tudom hogy bírná e a nagyobb akksit. Vagy célszerű nagyobb teljesítményű töltőt vásárolni?2018. febr. 17. 10:23
1/1 Zzzoli válasza:
Mivel új az akku, nem kell félned semmitől. Tárolási töltésen van, 50-70%-on.
Önkisülése mivel új, az is minimális, utána meg a többit majd intézi az autó.
De nyugodtan rárakhatod ezt a töltőt egyébként, baj nem lesz belőle.
Mivel kicsi a töltőárama, kárt nem tesz az akkuban, hátrányát teljes töltésnél látnád, mert a 70Ah-ás akkut azt ezáltal sokkal hosszabb ideig töltené fel üres állapotról 100%-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!