Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valahonnan ki lehet deríteni...

Valahonnan ki lehet deríteni ha valaki lehallgatja a telefonom?

Figyelt kérdés

Egy ideje észre vettem dolgokat. Van egy pár rokon, akik kb paranoiásak, hogy őket egy személy lehallgatja. Közben pedig ezek a rokonok már kb bele ültették a bogarat a fülembe. Nrm jövünk ki mindig jól, de azt már észre vettem sokszor tudnak olyan dolgot amit amúgy vagy a férjemnek vagy a barátnőmnek testvéremnek mondok. Néha mintha burkolt célzásokat tennének ezekkel. Eleinte betudtam egyszerű véletlennek. Ó hát van ilyen hogy pont arról beszéltem tegnap az egyik barátnőmmel (akit amúgy nem ismernek) eleinte volt hogy a férjem szidtam miért mond el dolgokat. De ő állította hogy semmit sem mondott senkinek, eleinte kételkedtem. Vitatkoztunk, na de hogy olyan dolgokat tudjanak amit olyan embernek mondtam akit nem is ismernek, na ott lett nekem fura a dolog.

Lehetséges ez hogy valóban lehallgassanak? Lehetséges az hogy a tudtom nélkül valahogy valamilyen formában a telefonomban nyomozzanak? Vagy már csak bebeszélem magamnak én is hogy amúgy lehallgatnak közbe pedig sehol semmi.? Minden esetre fura a dolog

2023. jan. 21. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Kizárt, hogy lehallgassanak, nagyobb az esélye annak, hogy csak túlgondolod.
2023. jan. 21. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Ezt csak bebeszéled! Egy telefon lehallgatást max hatóság tud intézni de elég bonyolult folyamat. Kizárt hogy egy laikus felhasználó letudjon hallgatni. Ne parázz ezen! Már a hívásrögzítő programokat is betiltották szoval ne gondold túl!
2023. jan. 21. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ó igen... van olyan ám, nem is ritka, hogy leéled a fél életed és később jössz rá, hogy a mosolygós emberek bizony átvertek és mindent kipofáztak :)
2023. jan. 21. 14:56
 4/5 A kérdező kommentje:

1#2# Értem értem. Elképzelhető.

3# igen ez már bebizonyosodott párszor

2023. jan. 21. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

süsd el egyszer, hogy

terhes vagy,

ha jönnek babaváróra akkor lehallgatnak...

2023. jan. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!