Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vajon lehallgatjak a mobilom?

Vajon lehallgatjak a mobilom?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek, a mobilom Samsung S2. A tesommal beszeltem, es az tunt fel, hogy harmadszor mondja el ugyanazt a 3-4 mondatot, ugyanott tart szunetek, hiaba szoltam kozbe, semmi reakcio. Letettem, o azt mondta, par perce szetkapcsolt a vonal. Ma ugyanez anyammal, ketszer is megtortent. Lehallgatnak, vagy mi ez? Mintha megakadt volna a lemez. Vagy a telefonom bolondult meg? Sosem hallottam ilyenrol, megis mi lehet ez?
2015. jan. 30. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nagyon le akarnák hallgatni a mobilodat, akkor azt meg tudnák tenni úgy is, hogy ne vedd észre. Én inkább arra gyanakszom, hogy a mobiloddal lehet valami gond.
2015. jan. 30. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha akarják, igen.

Ebből is látszik, hogy már a lehallgatás sem a régi, trehányodnak.

2015. jan. 30. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Fontos politikai személyiség vagy, esetleg államtitkokat őrzöl, vagy egy szökevény vagy akit az egész világ keres? Nem? Akkor meg mégis mi a francért pazarolná akárki is arra az idejét és energiáját, hogy egy átlag polgárt lehallgasson? Megtudni, hogy mi lesz holnap a vacsora, meg hogy megint elszökött a szomszéd gizi néni 10 éves macskája?
2015. febr. 1. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!