Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonbeszélgetést lehallgatják?

Telefonbeszélgetést lehallgatják?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy a Szolgáltató rögzíti és tárolja valameddig, ha kell kiadja.

De tényleg van olyan program ami bizonyos szavak használatára reagál és jelzést küld egy embernek, hogy ezt hallgassa végig?

És honnan tudom ha valaki bármi okból lehallgat?

De most komolyan van olyan magánember vagy ismerős aki ennyire unatkozik?

És nagy hekkernek kell lenni hozzá?

2022. márc. 14. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A szolgáltató sem hallgatja le a beszélgetést.

Ellenben a facebook és társai igen.

2022. márc. 14. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Magánember biztosan nem hallgat le, a szolgáltató meg nem rögzíti a beszélgetést. A hatóság le tud hallgatni, de ezt csak bűncselekmény gyanúja esetén teszik.
2022. márc. 14. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallgatja le a szolgáltató.

Ellenben a messengerben van olyan algoritmus, ami reagálhat olyan szavakra ami benne van a “black list”-ben, így korán megtudják előzni a bűncselekményeket.

2022. márc. 14. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:

"De most komolyan van olyan magánember vagy ismerős aki ennyire unatkozik?"

De most komolyan, ennyire unatkozol?

2022. márc. 14. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:

"De tényleg van olyan program ami bizonyos szavak használatára reagál és jelzést küld egy embernek, hogy ezt hallgassa végig?"

De tényleg, ezt honnan vetted?

2022. márc. 15. 10:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Hallottam és érdekel. Néha szokott visszhangja a telefonnak. Ez is lehet jele, de most komolyan már tudni akarom, hogy lehallgatják e vagy sem. Van e rá esély?
2022. márc. 15. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Azt tudom, hogy a Szolgáltató rögzíti és tárolja valameddig, ha kell kiadja."

Rosszul tudod. A készüléked hálózati jelzésváltásait tárolják - törvényi kötelezettség alapján. Lefordítom: tudják, hogy mikor ki meddig hívott/hívtál plusz a cella információkat. Kb ennyi.Magát a beszélgetés tartalmát nem rögzítik.

"De tényleg van olyan program ami bizonyos szavak használatára reagál és jelzést küld egy embernek, hogy ezt hallgassa végig?"

Igen, de ez nem a szolgáltatódnál van.

"És honnan tudom ha valaki bármi okból lehallgat?"

Sehonnan. Ez a lényeg.

"És nagy hekkernek kell lenni hozzá?"

Magához a telefonos hálózathoz 99,99999 % hogy nem fér hozzá. Azzal viszont a szolgáltató nem tud mit kezdeni hogy mindenféle apk-át mondjuk felraksz a telefonodra és kinyit valamilyen backdoort.

"Néha szokott visszhangja a telefonnak. Ez is lehet jele, de most komolyan már tudni akarom, hogy lehallgatják e vagy sem"

Nem hallgat le senki. Ez annak a jele, hogy az echo canceler áramkör döglődik a telefonodban. Vagy éppen a szolgáltató MGWben. Semmi köze a leghallgatáshoz.

2022. máj. 30. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
ha tudod, hogy lehallgatnak akkor virág nyelven kommunikálj, vagy ne használd a mobilt.
2022. máj. 30. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!