Ha személyesen veszem meg mondjuk miskolcon tesznek nekem fel rá windows rendszert?(win 10)
Nem tudom, hogy a Media Markt csinál-e ilyet, de nincs egy barátod aki tudna segíteni?
Az operációs rendszert azért jó lenne megvenned hozzá, ezt számold bele az árba. Meg lehet csinálni kalóz verzióval is, de én nem szoktam szenvedni. Anno mikor még Windowst használtam, én megvettem a szoftvert.
A MM nem fog eked telepíteni semmit.
De egyébként nagyon egyszerű folyamat, csak egy USB pendrive kell hozzá (akár kölcsön is kérhetsz valakitől) és egy működő számtógép/laptop, amin már van valamilyen rendszer.
A legegyszerűbb, ha megkérsz valakit, hogy MediaCreationsTool-lal csináljon neked egy Windows 10 telepítőt.
Ott nem.
Amúgy ha bemész egy másik számtech boltba ott lehet megcsinálják neked, hogy raknak rá windowst x összegért.
De tényleg lehet baráti, ismerettségi körben is szívesen megcsinálják.
Én is szoktam hasonlót csinálni haveroknak, csak nem aktiválom be, ha nem akar kulcsot venni.
Van a Média Marketben "Okospult" szolgáltatás:
Telepítik neked az oprendszert, beüzemelik a gépet, ha van rajta OEM Windows, vagy ha nincs akkor megveszed.
Külön kell a szolgáltatásért fizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!