Elkezdett foglalkoztatni az egyenárammal való "szórakozás" és elkezdtem csinálni mostanában ilyen áramkoröröket stb. kitaláltam, hogy csinálok egy elektromos rollert, viszont nem tudom hogyan működik a villanymotor. (?)
Figyelt kérdés
ugye a benzinmotor nagyon nagy vonalakban úgy működik, hogy gázadásra egyre több üzemanyagot juttat az égéstérbe és így gyorsít. na most a kérdésem az lenne, hogy amikor meghúzom az elktromos roller gázkart, olyankor mit ad a motornak a gyorsuláshoz? ampert adrá és úgy pörög egyre jobban a motor? bocsi, hogy ilyen alap dolgot nem tudok, de nekem ez valahogy kimaradt.2023. jan. 13. 09:11
12/12 Alex Fly válasza:
Hogy mi történik pontosan, amikor meghúzod a gázkart, az attól függ, hogy a vezérlőt hogyan programozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!