Ez egy powerbank?
Figyelt kérdés
3 V-ból csinál 4,5 V-ot a kimeneti csatlakozóra. Mobiltelefon töltésére készülhetett? Hogy 2 db ceruzaelem belehelyezésével bárhol fel lehessen tölteni a mobilt?
2023. jan. 10. 15:57
1/2 anonim válasza:
Ez akár lehet kapuhoz tartozó távirányító is..
2/2 anonim válasza:
Igen, ez még egy kezdetleges változat, javarészt még a nem okos nyomógombos telefonokhoz készülhetett vészhelyzeti töltő, de azoknak a telefonoknak még elég volt ennyi. Ez inkább a 2000-es évek végefelé készülhetett mert én akkoriban láttam ehhez hasonló powerbankokat amik akkor kerültek 8-10 ezer Ft-ba vagy mgétöbbe és a mostani LI-ion vagy Lithium polimer cellás powerbankok még sehol sem voltak akkor. Akkor ezeket a régieket a két tölthető ceruzaelem látta el, de láttam olyat amibe 4 db kellett és ha jól emlékszem mind sorbavolt kötve és volt egy elektronika ami lekorlátozta annyira az erősséget amennyire kellett hogy működjön, de azokkal maximum egy buta telefont is félig lehetett feltölteni vagy annyira hogy 1-2 hívást tudj indítani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!