Hol lehet a hiba? Powerbank, kábel, töltő... Nem tölt 2A-rel.
A következő tárgyaim vannak:
És csak 1A-rel tölt. Csak 1 készülék van rákapcsolva. Egyik csalakozóban sem tapasztaltam, hogy 1Ah-nál több ment volna belé. Se ennél a powerbank-nél, se másiknál, se telefonnál. Tehát kizárom, hogy a készülékek nem bírják.
Amikor pedig 2 készüléket tettem fel töltésre, akkor pedig 0,5A-rel töltött.
A vezeték esetleg csak gyorstöltésben bírna 2A-t? Ehhh... Nem értem.
szoval van 1 halozati adaptered amin 3 usb port van es mindegyik csak 1A re kepes, ha tobb eszkoz van benne akkor ennyire sem
eloszor is mivel merted?
van ilyen usb merod? Azzal ted, de probalj ki masikat is
ha egyebel, valami kulso teszterel megoldottad akkor is masikat is probalj ki
ezekkel is lehet gond
de velhetoen ennyibol az adapter gyarihibas lehet
nem tunik valami jofelenek most neztem mi is ez
Tactical...
arazasa se tul magas ugy hogy 3 portos...
leirast se talaltam eddig rola
bolti leirasban 3A t irnak
es ket 2.1A es portja van
szoval hogy is van ez?
es ahol nem jelzi Ampert az hany Amperes? Mert az kek szinu ami mashol 3A es is lehet altalaban
30W os osszesen ami 3 portnal nem valami sok
igy a kekre 1A jut max ha a masik ketto teljesen kihasznalhato
de ezeket nem tudni...
Ha csak kek van hwsznalvw akkor 3A ra lenne kepes?
persze ha nem lenne gyari hibas
vagy eleve gyarilag ocskasag, szeria hibas...
Értem. Köszönöm mindenkinek a választ!
Valóban olcsó töltőről van szó, de mégis elvárás lenne, hogy legalább ami a terméken szerepel, azt tudja. Meg a kábel is...
2-es! Ha vamire ráírják, hogy bír valamennyit, akkor azt ne csak felkapcsolás idejére bírja, mert az általános használat nem az.
Rövid kábellel nem próbáltam. Értem, hogy 2 méteres kábel, de nem kellene fele annyit bírnia emiatt. Nem veszít ennyit.
5-ös! Mivel mértem? Érzésemmel. Nincs USB-s mérőeszközön. Éreztem, hogy jelentősen lassabban töltötte (legalább! kétszer lassabban) amiket rátetten.
Igen, elég foghíjas a leírás, mint a legtöbb terméknél a legtöbb weboldalon.
Nem tudom, hogy hány A-es, de a kék USB port a gyorstöltő rész. (Ha jól emlékszem, akkor azon nem is tölt olyan eszközt, ami nem kompatibilis gyorstöltésre.)
Akkor ez a megoldás: kiadni több pénzt töltőre és kábelekre.
Köszönöm még egyszer mindenkinek!
kabel rendben lehet az annyira nem fugveny
szamithat hogy adatkabelel dugod e ossze mivel gyorstoltest ugy erzekeli "jobban"
mint irtam lehet csak gariztatnod kellene de aligha van ertelme
de probaltad a kek toltot?
hogyne lehetne hasznalni? max ha egy normalis toltorol lenne szo alacsonyabb szabvanyoknak megfeleloen tolt, de barmit hasznalhatsz barmivel
Xiaomi vagy Samsung toltot szoktam ajanlani
igazabol szerintem felesleges tobb usb aljzat egy toltore, kettonel mindenkepp
hiszen nagyon dragak azok amik osszes porton nagy Amperre kepesek egyszerre,
es a lenyeg inkabb az hogy egy port akar 3A felett is kepes legyen tolteni azt amit lehet
10ezer amperes powerbankod kb. 3 ora alatt tolti ha 0 ra meriteted,
mivel Adata jo marka es irja hatuljan is hogy 3A el toltheto
adatkabel amugyis hasznos szoval ha uj kabelt veszel egyben adatkabel is legyen
Xy4
Értem.
Próbáltam, mint írtam. Lehet, hogy akkor nem volt jó a csaltakozás, mert amivel próbáltam, annak már kicsit sért a csatlakozója.
Az adatkábelnek csak gyorstöltésnél van szerepe?
Egyébként 8 óra alatt tölt fel 1A-es töltővel, amit furcsállok, mert 10.000 mAh... Van rajta egy másik adat is rated capacity: 6.400 mAh. Lehet, hogy ennyi megy rá valójában? És akkor reális lehet a 8 óra 1A-rel.
"Valóban olcsó töltőről van szó, de mégis elvárás lenne, hogy legalább ami a terméken szerepel, azt tudja. "
Szép gondolat, de a gyakorlat nem ezt igazolja.
"Az adatkábelnek csak gyorstöltésnél van szerepe?"
Igen.
Értem. Akkor el kell fogadni, hogy ezzel jár az olcsó termék vásárlása, ha nincs pénz minőségi termék beszerzésére.
Értem, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!