Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem olvasod el a használ...

Miért nem olvasod el a használati utasítást ha veszel valamit? Persze akinek nem inge, ne vegye magára.

Figyelt kérdés
Én elolvasom a nagy részét, még ha sokszor nem is teljesen újdonság, legyen szó bármiről, de sokan szerintem nem, és szeretném tudni, hogy miért. Itt is teljesen alapvető kérdések bukkannak fel. Nem szeretnek olvasni, vagy unalmas, vagy azt gondolják, hogy majd rájönnek mindenre maguktól? Persze van ilyen, de nem mindenre igaz.
2023. jan. 9. 08:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem az, hogy nem adtak hozzá, csak akkor mentő körülmény, ha a neten sincs (legalábbis nem található, mert pl. régi termék, noname gyártó), nincs magyar nyelvű, és csak azt érti, nem ért az internetes kereséshez, nincs eszköze hozzá, vagy van, de net nincs. A többi egyszerűen lustaságnak tűnik, de meg lehet győzni, ha valaki mást gondol. Nyilván bonyolultabb eszközökre gondoltam, nem mondjuk hajszárítóra, bár én az ilyeneket is elolvasom, lehet benne olyan, amit nem tudok, ez szinte mindenre igaz.
2023. jan. 9. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
9) mit kapott?
2023. jan. 9. 10:18
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
mert atlagba semmi uj nincs benne akkor inkabb neten rakeresek a problemara
2023. jan. 9. 10:25
 14/16 NTBS ***** válasza:
Én elszoktam olvasni. Más szerintem magabiztosságból. Én ezt tudom mentalitás.
2023. jan. 9. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez egy provokatív kérdés.

Én azért nem, mert anélkül is tudom használni. Pl. azért mert értek hozzá, azért mert hasonlót már jól ismerek, azért mert az írom neked kicsi magyar beléd csinálni szabájokok leni te tartani bele, vagy azért mert 160 oldalból 140 számomra felesleges. Pl. a mostani okostelefonom is ilyen. A fele biztonsági előírás, a maradék harmada hogyan fotózzak, másik harmada hogyan állítsam be a wifit, utolsó harmada hogyan telefonáljak. Mit olvasgassak azon, hogy ha majd tönkremegy, akkor az országom előírásai szerint semmisítsem meg. Vagy, hogy az áram ráz?

2023. jan. 9. 12:33
 16/16 A kérdező kommentje:

#15 Nem rád vonatkozik, megnyugodhatsz, inkább azokra, akik gyakorlatilag semmi ilyesmit nem olvasnak el, csak találgatnak, hogy hogy kell kezelni, aztán esetleg itt kérdezgetnek, hogy miért csinálja ezt, vagy hogy kell azt. "akinek nem inge, ne vegye magára"

Köszönöm az eddigi válaszokat. Akik elolvassák néha, azokét külön :)

2023. jan. 9. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!