Miért nem olvasod el a használati utasítást ha veszel valamit? Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
Én elolvasom. Ha nem is egyből a vásárlás után, legkésőbb amikor valami nem úgy működik, ahogy kellene.
Szerintem csak lusták elolvasni. Itt egy csomó olyan kérdés szokott lenni, ami a termék leírásában megtalálható.
Például mert nincs. Vagy szögegyszerű a készülék.
Fejhallgatót vettem legutóbb, magyar leírást nem kaptam és nem is találtam. Elolvastam-lefordítottam az angolt. Semmi lényegeset nem tudtam meg belőle. Bedugom, szól.
Én általában már a vásárlás előtt elolvasom. :D
Amikor szeretnék valamit vásárolni, akkor mindent kitúrok róla a netről amit csak lehet. Leírások, tesztek, fórumok, youtube videók. Úgyhogy mire megveszem már tudok róla szinte mindent.
Ezért nem értem én sem hogy gyakorlatilag már mindenről van teszt a youtubeon, akkor miért nem nézi meg valaki ha olvasni nem szeret. Ha meg tud olvasni, akkor minden termék leírását a gyártók felteszik a honlapjukra. Sok esetben nincs is a dobozban már ott a teljes leírás, mert nem nyomtatnak feleslegesen. Tényleg egyszerű kereséssel megtalálható, nem kell órákig túrni 100000 válaszos fórumtopikokban, hogy hátha valaki beszkennelte és feltötötte valahova. Aztán már csak a link van meg, mögötte a fájl nem :D
Tovább tart kérdést kiírni mint megtalálni a leítást....
Egy magyarázatot tudok elképzelni: nem akar 10-20 oldalt elolvasni, hanem azt gondolja, hogy valaki 3 szóval el tudja neki magyarázni hogy hogyan kell azt megcsinálni azzal a cuccal amit ő akar. Aztán amikor nem tudjuk, mert tényleg el kell olvasni hozzá a 10 oldalt, akkor meg meg van sértődve. Mai mentalitás.... azonnal kell neki egyetlen tőmondatban, mert többet nem tud befogni az agya.
Én mindig elolvasom, párom sose. Emiatt járt úgy a karácsonyi ajándékával is (műszaki cucc), hogy kicsomagolás után első mozdulattal eltörte... mert "azt hitte, úgy kell".
Én nagyon haragszom az ilyen miatt. Nem kell végigolvasni, de legalább fussa át, hogy mit fog a kezébe, bazz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!