Ez mennyire normális?
Semennyire.
Ne használd nagyobb teljesítményű fogyasztókkal (pl. mikró, vízforraló).
Amikor ki akartam húzni, alig bírtam csak ronggyal, mert forró volt nagyon, meg puha volt a csatlakozó.
Vissza veszik, ha elmondom mi a baja?
A hosszabbítódra rá van írva a max watt terhelés, ezt nézd meg, jobbára 3500wattot kibír mind.
A hűtőd mondjuk max 300watt fullon fagyasztva és időnként értelemszerűen, forralód 1500-2000watt maxon alkalmanként, mikró 1000-2000watt maxon használatkor.
A kérdések, hogy mennyire terhelted meg a hosszabbítót akkor és mely eszközökkel?
Amúgy, bírnia kellene, ha alapon van a hűt és pár percig megy a mikró...
Szerintem a hosszabbítóban az egyik vagy mind két ér vékonyabb...lehet kínai rezezett alu vezeték van benne...
250 volt~/5Ampers/1200Watts
1.5Meters/2x0.8mm2
Not Grounded! Use only low power consumption devices which does not require grounding
Ennyi van ráírva. A hűtő 4-es fokozaton megy, a fagyasztó 6-on. A mikró maximum teljesítményen, a vízforraló nem tudom hány wattos. De előfordul, hogy pont akkor van szükség valamelyikre, amikor a hűtő is megy
Így néz ki a csatlakozó. De erre meg 2.5A van írva, akkor a csatlakozó és a vezetéknek lehet más “A” száma?
1200watt az kutyagumi...Legalább földelt hosszabbítót használj ezekhez..."Istenem"...
Ennél ne add már alább, itt 3680watt terhelést bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!