Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettetek már emagon újracsomag...

Vettetek már emagon újracsomagolt terméket?

Figyelt kérdés

Hasznáható volt, nem romlott el túl hamar?

Milyen tapasztalataitok vannak?

2023. jan. 6. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Van amit csak kibontottak és vissza küldik, azon lehetnek ujjlenyomatok meg ilyenek. Van amikor szállítás közben sérül és nem veszik át. Garancia szokott lenni rájuk, valamint 14 napos elállási jog is van.

Általában le is írják, hogy miért újracsomagolt.

2023. jan. 6. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még régebben egy Xiaomi Redmi Note 4et és még mindig működik.
2023. jan. 6. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
igen egy hangfalat vettem a csomagolas olyan volt mint az uj de ra 9 honapra meghalt az egyik magas de szerintem ez nem amiatt volt mert ujracsomagoltat vettem es a garancia is gyorsan ment kb 2 het alatt utaltak az arat
2023. jan. 6. 17:11
 4/4 K.O. válasza:
100%

szerintem az egyik akciokameram nekem is ujracsomagolt volt, pedig nem volt kiirva hogy az lenne.. magaval a kameraval nincsen baj, eddig legalabbis nem volt, de a tartozekokon tök ugy lattam hogy bele volt nyulkalva.. az a tipikus mikor kibontasz valamit es nem tudod ugyanugy viszacsomagolni kinezete volt az egyiknek, ugy nezett ki mint amibe mar belenyultak, az nem gyari csomagolas volt az tuti

de van ra garancia, ugyh engem nem zavar, ha a tiedre is te se aggodj:)

2023. jan. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!