Egyen irányítónak indult de valami más lett belőle?
Figyelt kérdés
Kapcsolási rajz : [link]
A Gretz híd az egy 3510 dióda, a trafó az 14V kb 40W és a fenti egyeniránító. Multiméterrel le szerettem volna mérni a kimenő feszültséget és átüt(kb 4-5mm távolságból folyamatos ív), sikerült felnyomnom az Ampert?
Csak azt szeretném megtudni, mit is csináltam?Saját terv szerint, rajzoltam le az áramkört.
2023. jan. 5. 14:10
21/22 anonim válasza:
Szirty, az biztos, akkorát még nem próbáltam, de egy régi tv-ből való 200 µF-ost a hálózatból feltöltve kisütöttem egy ollón, azóta is ott van a nyoma. Azért is jó, mert nagyot szikrázik és nagyot csattan, persze az elko-nak nem igazán tesz jót.
22/22 Szirty válasza:
"...az biztos, akkorát még nem próbáltam"
Hát nem is nagyon érdemes. De hát a kíváncsiság ugye... :)
Döglött frekvenciaváltóból bontott elkókat összekötöttük réz sínnel és 25-ös rézzel kivezettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!