5 méteres led szalag, amit elég elemmel működtetni?
Figyelt kérdés
Tudnátok a fenti feltételeknek megfeleő led szalagokat belinkelni? Az lemaradt, hogy a szobámat szeretném kidekorálni ezzel.2022. dec. 22. 23:48
11/11 anonim válasza:
#10 Azért adják meg méterenként, mert ezeket lehet darabolni. Én is feldaraboltam több csomagot, vannak 80cm-es,2m-es,stb. darabok, ezekből egymás mellett több, mert az alumínium prpfilokba így terveztem. Sorosan és párhuzamosan kötve is van, egyszerűbb ha egységesen méterenkénti teljesítménnyel és áramfelvétellel számolunk, a tápegység szempontjából mérvadó áramfelvétel amúgy is a beépítéstől függ, és egyedileg kell kiszámolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!