Amikor feltesznek egy digitális villanyórát, az nulláról indul, vagy rögzítik az óra állást felszerelésnél?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 16:07
21/24 anonim válasza:
Derítsd ki, ki fog reggel szentségelni: este kapcsold le a megszakítót a mérőnél. És ha rálátsz a garázssorra, tegyél az ablakodba egy kamerát, ha megvan a tettes, ki lehet vele fizettetni az egészet.
22/24 A kérdező kommentje:
Egy hibrid vitara van a soron, az meg nem hiszem, hogy annyit fogyasztana.Azok amúgy is lágyhibridek.A kikötés nem opció, mert keveset járok az autóval és gyakran töltőre teszem, hogy ne menjen tönkre.Esetleg állófűtés? Van egy régebbi kompresszoros mercédesze, azt nagyon dédelgeti.
2022. dec. 6. 20:42
23/24 anonim válasza:
Biztos nem vett valaki villanyautót?
Egy akku csepptöltés nem eszik folyamatosan 300 wattot, csak körülbelül 3-at.
24/24 anonim válasza:
"Július vége felé tették fel." -Ez elkerülte a figyelmemet.
Én csak két hónappal számolgattam az előbb.
Tehát, akkor: 780kW-ot kb. 4,5 hónap alatt használtak el?
Durván akkor 16kW-ot fogyasztottak fejenként egy hónapban,
ami legyen mondjuk 1130 Ft.
Zavarja valamelyik bérlőt ez az összeg?
Csak mert én szerintem, ha már autó van a segge alatt, akkor könnyen összeszedheti azt a pénzt rá.
Ha már úgyis minden autós most van megbolondulva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!