Milyen IC-k vannak hasonló, vagy teljesen megegyező elhelyezkedésben?
Tudnátok felsorolni olyan normál analóg és digitális IC-ket (Logikai áramkörök), melyeknek nagyon azonos vagy teljesen ugyanazon a helyen található a Pozitív és Negatív csatlakozási része? Úgy tudom az (SN) és (CD CMOS) sorozatú IC-k hasonlóak, csak egy magasabb típus számozás felett van eltérés. Különösen érdekelne az analógok eseteben pl: NE555, LM386 és TDA1904 analóg IC-khez külön-külön értelmezve, de teljesen megegyező helyen található pozitív és negatív lábkiosztás helye. Néhány darabra lenne csak szükségem, nem egy könyv méretű felsorolásra.
Köszönöm!
Szerintem könyv méretű felsorolásban nem is fogsz találni,
csak max az SN és CD ic-k estében de már az is rengeteg IC,
de valóban ott is egy számozási sorrend felett már máshol vannak a keresett lábak.
Az analógok esete engem is érdekelne,mert ott akkora kavalkád van ilyen téren hogy csak na és aligha fogsz találni ebben a két megegyező lábkiosztásban bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!