Mobilszolgáltatód mennyi idő után bont egy hívást?
Figyelt kérdés
Nekem 5 éve óránként szakította meg a hívást, mostanában 2 órát engedett egyhuzamban beszélni. Ma vettem észre, hogy már 3 óráig beszélhetek egyfolytában.2022. nov. 1. 20:13
1/9 anonim válasza:
Eljen, mekkora haladas. Most mar csak az a kerdes, hogy mi az uristent lehet mobilon 3 orat pofazni es hogy miert nem valamilyen netes szolgaltatason keresztul teszed ezt, toredek aron.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, amióta mobilom van (1997), nem beszéltem még egyhuzamban egy órát.
3/9 anonim válasza:
4 óra után bontott a telekom múltkor.
4/9 anonim válasza:
Telefonos konferencia közben nem szakadt meg ami több mint 4 órás volt. Telekom.
5/9 anonim válasza:
2 óra után bont a Voda. A Telekomos számommal már rég (talán május közepén) volt utoljára hosszú hívásom, de akkor az is szétkapcsolt 2 óra után.
6/9 anonim válasza:
#1 Hívásban tartani egy vonalat és pofázni nem ugyanaz. Én is szoktam órák hosszat telefonálni, mert azon keresztül megy a vállalati konferencia, viszont ez nem jelenti azt, hogy megállás nélkül beszélünk egymással.
7/9 anonim válasza:
A vallalati konferencia telefonon keresztul? Azt mar nevezem, koltseghatekony a javabol...
8/9 anonim válasza:
"A vallalati konferencia telefonon keresztul? Azt mar nevezem, koltseghatekony a javabol..."
Céges számok közt díjtalan. Ezen kívül az az előnye hogy a saját telefonommal és egy heasettel nem vagyok helyhezkötve. És még ezen is túlmenően, a konferencia alatt ha épp a videóhívásokat nem bírja a netes kapcsolat, a mobilos hang mindig kifogástalan. Még akkor is ha 4 külön országból beszélgetünk éppen egyszerre.
Van még valami kifogásod?
9/9 anonim válasza:
#1 Minden szolgáltatónak van már olyan csomagja amiben nincs percdij, és nem is megfizethetetlen. Ráadásul hangminőségben szerintem még mindig a rendes telefonos hívás a legjobb
#2 Én simán elbeszélgettem 1-2 órát mindig az aktuális barátnőmmel. De múltkor, egy nap alatt,több hívást össszeadva megvolt a 3 óra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!